Închide meniul
UPDATE

Fanii lui Liverpool, alături de Cristiano Ronaldo după ce fiul său a decedat. United a anunţat că starul portughez nu va juca în marele derby

Cosmin Cioboată Publicat: 19 aprilie 2022, 14:37

Fanii lui Liverpool, alături de Cristiano Ronaldo după ce fiul său a decedat. United a anunţat că starul portughez nu va juca în marele derby

Cristiano Ronaldo este starul lui Manchester United

Profimedia

  • Mesajele celor de la Liverpool și Manchester United după tragedia din familia lui Cristiano Ronaldo
  • Fanii „cormorani” plănuiesc să țină un minut de reculegere pentru fiul portughezului

Cristiano Ronaldo și familia sa trec prin momente cumplite, după ce fiul nou-născut al starului portughez a decedat. Vestea a venit înaintea derby-ului Liverpool – Manchester United. Ambele cluburi au trimis mesaje de susținere pentru Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Manchester United a anunţat că starul portughez nu va juca în marele derby cu Liverpool. „Familia este mai importantă decât orice și Ronaldo îi susține pe cei dragi în acest moment extrem de dificil. Ca atare, putem confirma că nu va juca în meciul cu Liverpool de pe Anfield de marți seară și subliniem cererea familiei de confidențialitate”, se arată în comunicat.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sky Sports (@skysports)

Reclamă

Cristiano Ronaldo și partenera sa, Georgina Rodriguez, au anunțat în octombrie că vor avea gemeni. Cei doi așteptau să aducă pe lume un băiețel și o fetiță, însă, din păcate, doar fata a supraviețuit.

Liverpool – Manchester United | Mesajele celor două echipe după tragedia din familia lui Cristiano Ronaldo

Tragicul anunț a fost făcut de Cristiano Ronaldo luni seară, cu o zi înaintea derby-ului dintre Liverpool și Manchester United, din Premier League.

Reclamă

Cele două echipe au transmis mesaje de susținere pentru Cristiano și familia sa, în care au anunțat că sunt alături de ei.

„Durerea ta este durerea noastră, Cristiano. Vă trimitem dragoste și putere ție și familiei tale, în aceste momente”, a scris Manchester United, pe contul de Twitter.

„Toți cei de la Liverpool FC vă trimit cele mai sincere condoleanțe ție, Georginei și familiei”, a fost mesajul transmis de „cormorani”.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Liverpool plănuiesc să țină un minut de reculegere pentru fiul lui Ronaldo

Momentan nu se știe dacă Cristiano Ronaldo va fi prezent la derby-ul de pe Anfield. Așa cum era de așteptat, atacantul de 37 de ani lipsește din posterul de meci al „diavolilor”.

Fanii lui Liverpool plănuiesc să țină un minut de reculegere în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo și familia sa. Acesta ar urma să aibă loc în minutul 7, reprezentând numărul de pe tricoul portughezului.

 

Cum au reacționat sora și mama lui Cristiano Ronaldo după ce starul portughez a anunțat decesul fiului său

Familia lui Cristiano este aproape de starul protughez în aceste momente dramatice. Mama lui Ronaldo, Dolores Aveiro, și sora acestuia, Katia Aveiro, au postat „emoticoane” triste la postarea prin care atacantul a anunțat vestea tragică.

Sora lui Ronaldo a avut o și o scrisoare emoționantă pentru starul portughez:

„Fie ca Dumnezeu să aibă grijă de tine și să-ți întărească drumul din ce în ce mai mult. Îngerul nostru este deja în brațele tatălui. Și fetița noastră este acolo fermă, puternică și plină de sănătate și ne va arăta în fiecare zi că numai dragostea contează”.

Reclamă

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Cristiano Ronaldo: „Îngerul nostru, te iubim!”

Ronaldo a anunțat, printr-un comunicat, că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită. Doar nașterea fetiței le dă putere să treacă peste tragedie.

„Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu.”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute