Închide meniul
Foto

Fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1! Alisson și Virgil van Djik s-au făcut de râs. Coșmar absolut pentru portarul brazilian

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 21:04

Reclamă
Fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1! Alisson și Virgil van Djik s-au făcut de râs. Coșmar absolut pentru portarul brazilian

Fază Rară în Arsenal Liverpool 3-1

Faza la care van Djik și Alisson s-au făcut de râs / Captură orangesport

A fost o fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1. Alisson și Van Djik au fost protagoniștii unui moment demn de ligile de amatori, în partida din etapa cu numărul 23 a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arsenal s-a impus categoric în fața „cormoranilor” și a relansat lupta pentru titlul de campioană din Anglia. „Tunarii” au profitat și de o serie de erori a celor de la Liverpool. Meciul dintre londonezi și formația lui Jurgen Klopp a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Fază rară în Arsenal – Liverpool 3-1

În cadrul duelului de pe Emirates Stadium au existat două erori grave care au dus la modificarea tabelei.

În minutul 67 al meciului, Gabriel Martinelli a urmărit o minge la care Virgil van Djik nu părea că va avea probleme. Totuși, fundașul olandez a încercat să aibă un duel umăr la umăr cu brazilianul, în loc să respingă balonul.

În același timp, brazilianul Alisson a ieșit din poartă pentru a respinge balonul, dar nu a reușit să îl lovească. Astfel, Martinelli a ajuns cu mingea la picior și a înscris fără probleme în poarta goală. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Reclamă

De asemenea, Alisson a mai comis o eroare în minutul 90+2. Trossard a avut o cursă excepțională și a intrat în careu, dar se afla într-o poziție dificilă. Totuși, jucătorul celor de la Arsenal a decis să își încerce norocul și să șuteze, iar balonul a trecut direct printre picioarele portarului brazilian.

După acest rezultat, Arsenal se află pe locul 2 în Premier League, cu 49 de puncte. De cealaltă parte, Liverpool este în continuare prima în clasament, cu 51 de puncte.

De notat este faptul că ocupanta locului 3, Manchester City, are 2 meciuri în minus față de echipele de pe podium și 46 de puncte acumulate. Astfel, dacă „cetățenii” își vor câștiga ambele restanțe vor ajunge pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Virgil van Dijk a dezvăluit că Jurgen Klopp le-a spus jucătorilor că urmează să plece, înainte să facă anunţul public. Fundaşul avut un discurs emoţionant şi a declarat că germanul înseamnă foarte mult pentru el, fiind managerul care l-a transferat la Liverpool.

De asemenea, van Dijk a mai declarat că speră ca ultima parte a sezonului să fie una de neuitat pentru Klopp la Liverpool. Germanul are şansa să câştige patru trofee alături de „cormorani”, în acest sezon: Europa League, titlul în Premier League, Cupa Ligii Angliei, Liverpool fiind calificată deja în finală, şi Cupa Angliei.

„Este greu de acceptat, pentru că el înseamnă atât de mult pentru noi, pentru mine, pentru club, pentru Premier League. Dar a luat decizia pentru el și familia sa. Întotdeauna va fi una grea și cu siguranță a fost cazul. Da, ne-a spus în privat, bineînțeles.

Așa cum am spus, este o decizie grea de luat, dar mentalitatea noastră este să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Mai avem multe obiective de atins în acest an și de ce să nu încheiem sezonul cu trofee pentru el?

Cu toții ne dorim să realizăm atât de multe și această mentalitate a existat încă de la început. Poate chiar ne va da un impuls în plus pentru a face ca ultima parte a sezonului, ultima a lui la club, să fie cea mai bună perioadă pe care a avut-o vreodată. Pentru asta ne străduim!”, a declarat Virgil van Dijk, într-un interviu pentru liverpoolfc.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și