Închide meniul

Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool: „Să fie cea mai bună perioadă!”

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 15:44

Reclamă
Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool: „Să fie cea mai bună perioadă!

Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Virgil van Dijk şi Jurgen Klopp/ Profimedia

Virgil van Dijk a făcut o promisiune uriaşă, după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool. Fundaşul a transmis că este greu de acceptat faptul că managerul german va pleca de pe Anfield, la finalul sezonului, însă susţine că toţi jucătorii se vor strădui pentru ca ultimele luni ale lui Klopp pe banca „cormoranilor” să fie cele mai bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp se va despărţi de Liverpool, după nouă ani petrecuţi pe Anfield. În acest moment, „cormoranii” sunt pe primul loc în Premier League.

Virgil van Dijk, promisiune uriaşă după ce Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Virgil van Dijk a dezvăluit că Jurgen Klopp le-a spus jucătorilor că urmează să plece, înainte să facă anunţul public. Fundaşul avut un discurs emoţionant şi a declarat că germanul înseamnă foarte mult pentru el, fiind managerul care l-a transferat la Liverpool.

De asemenea, van Dijk a mai declarat că speră ca ultima parte a sezonului să fie una de neuitat pentru Klopp la Liverpool. Germanul are şansa să câştige patru trofee alături de „cormorani”, în acest sezon: Europa League, titlul în Premier League, Cupa Ligii Angliei, Liverpool fiind calificată deja în finală, şi Cupa Angliei.

„Este greu de acceptat, pentru că el înseamnă atât de mult pentru noi, pentru mine, pentru club, pentru Premier League. Dar a luat decizia pentru el și familia sa. Întotdeauna va fi una grea și cu siguranță a fost cazul. Da, ne-a spus în privat, bineînțeles.

Reclamă

Așa cum am spus, este o decizie grea de luat, dar mentalitatea noastră este să ne concentrăm pe ce avem de făcut. Mai avem multe obiective de atins în acest an și de ce să nu încheiem sezonul cu trofee pentru el?

Cu toții ne dorim să realizăm atât de multe și această mentalitate a existat încă de la început. Poate chiar ne va da un impuls în plus pentru a face ca ultima parte a sezonului, ultima a lui la club, să fie cea mai bună perioadă pe care a avut-o vreodată. Pentru asta ne străduim!”, a declarat Virgil van Dijk, într-un interviu pentru liverpoolfc.com.

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool! Managerul german a făcut un anunţ şoc şi i-a luat prin surprindere pe fanii „cormoranilor”. Klopp a decis să plece de pe Anfield, la finalul sezonului, după nouă sezoane petrecute pe banca lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

(Am înţeles că ai un mesaj important pe care să îl trimiţi suporterilor) Da, trebuie! Voi pleca de la club la finalul sezonului. Înţeleg că este o veste şoc pentru mulţi oameni în acest moment. Dar vă pot explica, sau măcar să încerc. Iubesc totul la acest club şi oraşul. Dar e o decizie pe care trebuie să o iau.

Cum să spun…nu mai am energie. Nu am o problemă, evident, dar ştiam asta de ceva timp, că va trebui să fac anunţul la un moment dat. Sunt OK, sănătos. Nimeni nu trebuie să fie îngrijorat în această treabă. Am informat clubul din noiembrie. Când am stat să plănuiesc noul sezon, mi-a venit gândul că nu mai sunt aici, nu mai pot. Am fost surprins de gând, dar atunci a început. A fost un sezon trecut foarte extenuant

După toţi aceştia ani petrecuţi împreună, după tot acest timp petrecut împreună, respectul şi iubirea au crescut pentru voi. Dar ultimul lucru pe care vi-l datorez este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, într-un videoclip postat pe contul de Twitter al lui Liverpool.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și