Închide meniul

Florentin Petre, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin: „Va fi liderul naţionalei! România ar trebuie să se mândrească!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 10:40

Florentin Petre, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin: „Va fi liderul naţionalei! România ar trebuie să se mândrească!

Florentin Petre a avut cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, după ce fundaşul naţionalei României s-a transferat la Tottenham

Florentin Petre, în tricoul lui Dinamo / Hepta

Florentin Petre a avut cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, după ce fundaşul naţionalei României s-a transferat la Tottenham. Fostul căpitan de la Dinamo crede că Radu Drăguşin va fi liderul naţionalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florentin Petre e de părere că Radu Drăguşin este un jucător de top şi că a reuşit să ajungă la Tottenham pentru că are valoare. Mai mult, Petre crede că fundaşul de 21 de ani va ajuta enorm naţionala României în viitor.

Florentin Petre, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin

„Dacă ajungi la nivelul acesta, înseamnă că ai valoare. Să te transferi la Tottenham sau să joci la Juventus, să te dezbraci în același vestiar cu Ronaldo, cu Chellini și cu toți ceilalți mari jucători, înseamnă mult. E un jucător extraordinar de bun, cu care România ar trebui să se mândrească.

El va ajuta mult naționala cu devotamentul lui, cu disciplina lui, pentru că așa a fost crescut. Dacă n-avea valoare, nu ajungea niciodată acolo. Are tot ce-i trebuie ca să fie liderul naționalei. E un copil cuminte, bine educat, a muncit mult să ajungă aici. Îi știu povestea de la Florin Manea, impresarul lui. Acum câțiva ani buni, îmi povestea că are un jucător cu care se va mândri. Și uite că a avut dreptate. Doar ce-l luase Juventus atunci, era micuț, dar Manea a avut încredere în el, l-a susținut mereu, s-a bătut pentru el și uite că au reușit împreună”, a spus Florentin Petre pentru sport.ro.

„Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie?” Reacţie imediată a lui Florin Manea

Manea îşi doreşte ca Radu Drăguşin să joace cât mai mult la Spurs. A recunoscut şi cum ar reacţiona dacă ar reuşi transferul fabulos al lui Drăguşin la Real Madrid.

Reclamă

„Ar fi culmea să spui că nu îţi doreşti să ajungi la Real Madrid. Era un target, cel mai înalt pe care ni l-am pus în 2018. Dar eu zic că şi la Tottenham… şi dacă nu ar ajunge la Real Madrid şi ar rămâne la Tottenham, este un club foarte mare.

(Reporter: Dacă Radu Drăguşin ajunge la Real Madrid, te laşi de meserie? Îţi faci vreun palat?) Nu, nu sunt cu palatele. Iar o să spună cei de la Tottenham că zic că vreau eu să-l transfer. Nu. Aş vrea să aibă o carieră la nivel înalt. Am zis că-mi iau o cască de astronaut, că sunt galactic şi vorbesc spaniola. O să apar cu ea la TV. Dar deocamdată ne gândim doar la Tottenham”, a declarat Florin Manea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și