Închide meniul

Frank Lampard a vorbit despre problemele de la Chelsea: „Motivația a lăsat de dorit”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 17:40

Frank Lampard a vorbit despre problemele de la Chelsea: Motivația a lăsat de dorit”

Frank Lampard a vorbit despre problemele de la Chelsea

Frank Lampard / Profimedia

Frank Lampard a vorbit despre problemele de la Chelsea. Clubul londonez s-a confruntat, în a doua parte a sezonului trecut, cu o serie de rezultate care nu fac cinste unui club de talia „aristocraților”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frank Lampard a ocupat poziția de antrenor interimar la echipa patronată de Todd Boehly, după plecarea lui Graham Potter. Acesta a stat pe banca lui Chelsea din luna aprilie și a părăsit echipa după finalul sezonului.

Frank Lampard a vorbit despre problemele de la Chelsea. Ce a dus la cea mai slabă clasare din istorie

În sezonul trecut, Chelsea a reușit să stabilească un record negativ. Clasarea pe locul 12 în prima divizie a fotbalului englez a reprezentat cel mai slab rezultat înregistrat de clubul londonez, în Premier League, la finalul unui sezon.

Acum, Frank Lampard a dezvăluit care au fost motivele pentru care Chelsea nu a reușit să își revină după ce Graham Potter a fost dat afară de către conducerea clubului.

„La antrenamente motivația jucătorilor a lăsat de dorit. Nu a fost îndeajuns să o învingem pe Brentford pe teren propriu, darămite pe Real Madrid. Când am venit la echipă am observat că jucătorii nu sunt motivați și am încercat să rezolv acest lucru.

Reclamă

După ce am fost eliminați din Champions League de Real am ajuns într-un moment al sezonului în care nu mai aveam pentru ce să jucăm. La Chelsea trebuie să existe un obiectiv mereu, dar în acest final de sezon nu a fost cazul. Acesta este un alt motiv pentru care motivația jucătorilor a scăzut de la meci la meci.

Foarte mulți jucători abia așteptau finalul de sezon și se gândeau la transferuri. Mi se pare normal ca jucătorii care nu au fost folosiți deloc să se gândească la astfel de lucruri. Când ai în lot jucători internaționali care nu joacă, este foarte greu să îi mai motivezi.

Conducerea clubului nu a avut nicio vină. Intențiile lor sunt foarte bune, for să ducă clubul la cel mai înalt nivel. Au cheltuit foarte mulți bani pentru a face asta. Jucători precum Fernandez, Mudryk și Madueke ar putea evolua în oameni de bază ai clubului”, a spus Frank Lampard. la podcastul „The Diary of a CEO”.

Reclamă 4 / 0/3

Todd Boehly a făcut „revoluţie” în lotul lui Chelsea

În ultimele două perioade de mercato, Todd Boehly a plătit nu mai puţin de 600 de milioane de lire sterline (n.r. 700 de milioane de euro), o sumă record, dar rezultatele au fost dezastruoase. A făcut astfel o „curăţenie” uluitoare şi a renunţat la 25 de jucători.

Chelsea a renunţat la jucători de top precum Kai Havertz, Mason Mount, Mateo Kovacic, Ruben Loftus-Cheek, Kalidou Koulibaly şi Edouard Mendy. În total, a încasat 216.5 milioane de lire sterline (n.r. 253 de milioane de euro). „Albaştrii” i-au pierdut gratis pe N’Golo Kante, Cesar Azpilicueta şi Baba Rahman. Potrivit thesun.co.uk, alţi 10 jucători sunt pe „lista neagră”.

Romelu Lukaku, Pierre-Emerick Aubameyang, Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Callum Hudson-Odoi, Marc Cucurella, Malang Sarr, Ethan Ampudu, Trevoh Chalobah şi Conor Gallagher sunt fotbaliştii care au oferte şi s-ar putea despărţi de Chelsea până la startul noului sezon.

Aceştia sunt jucătorii care au plecat deja de la Chelsea:

  • Kai Havertz- £65m – Arsenal
  • Mason Mount – £60m – Man Utd
  • Mateo Kovacic – £30m – Manchester City
  • Ruben Loftus-Cheek – £18.5m – AC Milan
  • Kalidou Koulibaly – £17m – Al Hilal
  • Edouard Mendy – £16m – Al Ahli
  • N’Golo Kante – Free – Al Ittihad
  • Cesar Azpilicueta – gratis la Atletico Madrid
  • Baba Rahman – gratis la PAOK
  • David Datro Fofana – împrumutat la Union Berlin
  • Joao Felix – revine la Atletico Madrid
  • Denis Zakaria – revine la Juventus

Au fost daţi afară Derrick Abu, Prince Adegoke, Tiemoue Bakayoko, Nathan Baxter, Juan Familia-Castillo, Bryan Fiabema, Joe Samuel Haigh, Henry Lawrence, Sam McClelland, Dujon Sterling, Silko-Amari Thomas, Ethan Wady, Jayden Wareham

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și