Închide meniul

Frenkie de Jong, dorit de Manchester City! Pep Guardiola nu se mai opreşte după transferul lui Erling Haaland

Reclamă

Publicat: 10 mai 2022, 13:32

Frenkie de Jong, dorit de Manchester City! Pep Guardiola nu se mai opreşte după transferul lui Erling Haaland

Frenkie de Jong este dorit de Pep Guardiola la Manchester City

Frenkie de Jong dorit de Manchester United / Profimediaimages

Frenkie de Jong, dorit de Manchester City. După ce este pe punctul de a-l transfera pe Erling Haaland (21 de ani), Pep Guardiola îl vrea şi pe mijlocaşul de 24 de ani al Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Paul Pogba a refuzat oferta echipei de pe primul loc în Premier League, Frenkie de Jong devine prioritatea „cetăţenilor”.

Frenkie de Jong, dorit de Manchester City

Frenkie de Jong este şi el pe lista lui City. Gruparea de pe Camp Nou este dispusă să se despartă de jucătorul care are o cotă de piaţă de 70 de milioane de euro, lucru care va ușura misiunea şeicului Mansour bin Zayed Al Nahyan.

Catalanii vor un schimb între Frenkie de Jong şi Bernardo Silva (27 ani), conform ultimelor informații publicate de skysports.com.

City consideră că Frenkie de Jong este soluţia perfectă, iar asta ar urma să fie a doua lovitură pe care „cetățenii” o dau pe piața transferurilor în această vară, după achiziționarea lui Erling Haaland, de la Borussia Dortmund.

Reclamă

Ce preţ i-a stabilit Barcelona lui De Jong

Catalanii iau în considerare să îl transfere în vară pe Frenkie de Jong, astfel încât Xavi (42 de ani) să aibă un buget mai mare pentru reconstrucția pe care o pregătește la finalul sezonului.

Barcelona a stabilit pentru mijlocaş suma de 70 de milioane de euro, conform Daily Mail. Jucatorul catalanilor a fost cumpărat de la Ajax în schimbul a 86 de milioane de euro, în 2019.

Frenkie de Jong are în acest sezon 4 goluri şi 5 assist-uri pentru Barcelona, în cele 44 de meciuri jucate.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a trecut vizita medicală la Manchester City

Erling Haaland a trecut vizita medicală la Manchester City, iar transferul urmează să fie făcut în mod oficial săptămâna aceasta, a anunţat jurnalistul Fabrizio Romano.

Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Man City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta. Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore”, a scris Fabrizio Romano, pe Twitter.

Norvegianul urmează să devina cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu uriaş de 500.000 de lire/săptămână. Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003.

Haaaland este cotat în prezent la suma de 150 de milioane de euro de transfermarkt.com. „Cyborg-ul” norvegian a marcat 85 de goluri în 88 de apariții în tricoul Borussiei Dortmund, în ultimele 3 sezoane, devenind un adevărat coșmar pentru orice fundaș.

PSG, Real Madrid, Liverpool, Barcelona și Bayern Munchen se numără printre cluburile care l-au „vânat” pe Erling Haaland în ultimele luni.

Recomandări
  • Frenkie de Jong, dorit de Pep Guardiola la Manchester City
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și