Închide meniul

Harry Kane a devenit al doilea golgeter all-time din istoria Premier League! Atacantul lui Tottenham l-a depășit pe Wayne Rooney

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 22:19

Harry Kane a devenit al doilea golgeter all-time din istoria Premier League! Atacantul lui Tottenham l-a depășit pe Wayne Rooney

Bayern Munchen, pe urmele lui Harry Kane

Foto: Profimedia

Harry Kane a devenit al doilea golgeter all-time din istoria Premier League! Atacantul lui Tottenham l-a depășit pe Wayne Rooney în acest clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane a marcat unicul gol al meciului dintre Tottenham și Crystal Palace și a ajuns la 209 goluri înscrise în Premier League. Pe primul loc este Alan Shearer, care a înscris 260 goluri.

Harry Kane a devenit al doilea golgeter all-time din istoria Premier League! Atacantul lui Tottenham l-a depășit pe Wayne Rooney

Harry Kane a înscris în minutul 45+1 al partidei dintre Tottenham şi Crystal Palace, cu o lovitură de cap, din centrarea lui Pedro Porro. A fost al 209-lea gol marcat de Kane în cele 317 partide disputate în Premier League şi cel cu care l-a depăşit pe Wayne Rooney, autorul a 208 goluri. Kane se află la al nouălea sezon consecutiv în care înscrie cel puţin 17 goluri în Premier League.

În clasamentul cumulat al golgeterilor all-time ai campionatului englez (Division One şi Premier League), Harry Kane este pe locul 16, pe primul loc aflându-se Jimmy Greaves, care a înscris 357 de goluri între anii 1957 şi 1971. Greaves a evoluat în cariera sa şi pentru Tottenham, anunță news.ro.

Pep Guardiola, criză de nervi la adresa lui Erling Haaland: „Dacă era 4-0, în regulă, dar să faci asta la 2-0?”

Pep Guardiola a făcut o criză de nervi la adresa lui Erling Haaland, după ce Manchester City a învins-o pe Leeds, scor 2-1, în Premier League.

Reclamă

Grație acestei victorii, „cetățenii” au pus 4 puncte între ei și Arsenal, a doua clasată din campionatul Angliei, cu doar 4 meciuri rămase până la finalul sezonului.

În minutul 84 al meciului de pe Etihad, Manchester City a beneficiat de un penalty, la scorul de 2-0. Erling Haaland a preferat să-l lase pe Gundogan să execute, dat fiind faptul că germanul deja reușisese să înscrie două goluri și avea șansa unui hat-trick.

Gundogan a ratat însă lovitura de la 11 metri, iar la faza următoare, Leeds a reușit să reducă din diferență. Pep Guardiola a făcut o criză de nervi și l-a certat pe Haaland pentru gestul făcut.

Reclamă 4 / 0/3

„Meciul nu era încheiat, însă asta arată cât de bun și de generos este Erling. Dacă era 4-0 cu 10 minute înainte de final, în regulă, dar să faci asta la 2-0? Erling este cel mai bun executant de penalty-uri acum, deci el trebuia să bată.

Astăzi, Erling putea să marcheze două sau trei goluri. A jucat incredibil de bine și s-a luptat excelent. Vreau să-l laud pe Erlig și când nu marchează. Dacă Gundogan ar fi marcat, toată lumea ar fi spus: ‘În regulă, hat-trick, bravo!’, dar un executant este un executant”, a declarat Pep Guardiola, după meci, potrivit BBC.

„L-am văzut pe Erling cu mingea în brațe. Se uita după mine. Mi-a spus să bat eu. L-am întrebat de câteva ori: «Ești sigur?». Era foarte sigur și determinat să îmi dea mingea. Așa că, evident, am luat-o. Îmi pare rău că n-am marcat”, a declarat și Gundogan.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și