Închide meniul

Ionuţ Radu a fost prezentat oficial de Bournemouth! Prima imagine cu portarul naţionalei României la noua echipă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iulie 2023, 17:25

Reclamă
Ionuţ Radu a fost prezentat oficial de Bournemouth! Prima imagine cu portarul naţionalei României la noua echipă

Ionuţ Radu a fost prezentat oficial de Bournemouth

Bournemouth

Ionuţ Radu a fost prezentat oficial de Bournemouth. Acesta a venit sub formă de împrumut de la Inter Milano până la finalul sezonului. De asemenea, formaţia din Premier League îl poate cumpăra definitiv la finalul împrumutului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Radu se va duela cu starurile din Premier League în noul sezon. Radu a venit sub formă de împrumut de la Inter Milano, pentru un an. Dacă vor dori să îl cumpere definitiv, englezii vor trebuiască să plătească suma de 8 milioane de euro.

Ionuţ Radu a fost prezentat oficial de Bournemouth

De asemenea, Bournemouth va suporta o parte a salariului pe care Inter îl plătea portarului român: 1,8 milioane de euro pe an. Bournemouth s-a clasat pe locul 15 în Premier League sezonul trecut, salvându-se de la retrogradare.

Ionuţ Radu a evoluat sezonul trecut la Auxerre, cu care a retrogradat. El fusese împrumutat la gruparea franceză de către Inter Milano.

Ionuţ Radu a comis o gafă uriaşă în finalul sezonului 2021-2022 din Serie A. Titularizat de către Inter într-un meci cu Bologna, Ionuţ Radu a luftat şi a contribuit decisiv la golul din minutul 81 înscris de Bologna. Bologna avea să câştige cu 2-1, iar ulterior Inter a pierdut titlul în Italia în detrimentul rivalei din Milano, AC Milan.

Reclamă

Ionuţ Radu e cotat la 3,5 milioane de euro

Portar cu 4 selecţii la naţionala de seniori a României şi cu alte 14 la naţionala U21, Ionuţ Radu este cotat la 3,5 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Şansele ca Ionuţ Radu să fie titular pe Vitality Stadium sunt însă destul de mici, în condiţiile în care Neto, portarul care a trecut în cariera sa pe la Valencia sau Juventus, este titularul „cireşelor”.

Şansele de a continua la Inter erau extrem de reduse pentru Ionuţ Radu. Chiar dacă finalista Ligii Campionilor s-a despărţit de Andre Onana, care a semnat cu Manchester United, Inter îi caută deja înlocuitor, iar pe lista clubului se află Yann Sommer, adversarul României din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Ionuţ Radu, după ce Auxerre a retrogradat la finalul sezonului trecut

După ce nu a reuşit să se menţină cu Auxerre în Ligue 1 la finalul sezonului trecut, Ionuţ Radu a postat un mesaj pentru fanii echipei franceze:

Nu am crezut că așa se va încheia sezonul, dar fotbalul uneori nu este cum ne dorim. Mereu am încercat să dau totul pe teren, pentru culori, și am reușit des. Din păcate, uneori nu am reușit.

Îmi pare rău pentru cum s-a terminat și mai presus de toate îmi pare rău pentru toți suporterii care merită să aibă o echipă în Ligue 1. datorită dragostei acordată echipei.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în toate aceste luni, chiar m-ați făcut să mă simt ca acasă. Sunt sigur că în viitor Auxerre va străluci din nou și va fi în top, așa cum merită acest club”, a scris Ionuţ Radu, pe contul său de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și