Închide meniul

Ionuţ Radu poate ajunge în Premier League! Portarul lui Inter este dorit de Bournemouth

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 15:45

Ionuţ Radu poate ajunge în Premier League! Portarul lui Inter este dorit de Bournemouth

Ionuţ Radu poate ajunge în Premier League

Ionuţ Radu, în tricoul lui Auxerre / Profimedia

Ionuţ Radu poate ajunge în Premier League! Revenit la Inter după împrumutul la Auxerre, portarul de 26 de ani poate prinde un transfer în Anglia, la Bournemouth.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenită în Premier League vara trecută, formaţia din sudul Angliei a reuşit să se menţină în primul eşalon fotbalistic din Anglia sezonul trecut şi este interesată acum de serviciile portarului român de 26 de ani, potrivit playsport.ro.

Ionuţ Radu poate ajunge în Premier League! Portarul lui Inter este dorit de Bournemouth

În a doua jumătate a sezonului trecut, Ionuţ Radu a fost împrumutat de Inter la Auxerre, în Ligue 1, acolo unde a evoluat în 17 meciuri şi a reuşit să închidă poarta de cinci ori.

Din nefericire pentru portarul român, acesta a gafat decisiv la două goluri în meciul cu Lens, cel care a trimis-o pe Auxerre în Ligue 2, meci în care portarul român a jucat accidentat, fiind operat ulterior la menisc.

Revenit la Inter, Radu este pregătit să fie împrumutat din nou de nerrazzuri. De-a lungul timpului, românul a fost împrumutat de Inter la echipe precum Genoa, Parma, Cremonese sau Auxerre.

Reclamă

Portarul cu 4 selecţii la naţionala de seniori a României şi cu alte 14 la naţionala U21 este cotat la 3,5 milioane de euro pe transfermarkt.com.

Şansele ca Ionuţ Radu să fie titular pe Vitality Stadium sunt însă destul de mici, în condiţiile în care Neto, portarul care a trecut în cariera sa pe la Valencia sau Juventus, este titularul „cireşelor”.

Şansele de a continua la Inter sunt şi ele reduse. Chiar dacă finalista Ligii Campionilor s-a despărţit de Andre Onana, care a semnat cu Manchester United, Inter îi caută deja înlocuitor, iar pe lista clubului se află Yann Sommer, adversarul României din preliminariile EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul lui Ionuţ Radu, după ce Auxerre a retrogradat la finalul sezonului trecut

După ce nu a reuşit să se menţină cu Auxerre în Ligue 1 la finalul sezonului trecut, Ionuţ Radu a postat un mesaj pentru fanii echipei franceze:

„Nu am crezut că așa se va încheia sezonul, dar fotbalul uneori nu este cum ne dorim. Mereu am încercat să dau totul pe teren, pentru culori, și am reușit des. Din păcate, uneori nu am reușit.

Îmi pare rău pentru cum s-a terminat și mai presus de toate îmi pare rău pentru toți suporterii care merită să aibă o echipă în Ligue 1. datorită dragostei acordată echipei.

Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat în toate aceste luni, chiar m-ați făcut să mă simt ca acasă. Sunt sigur că în viitor Auxerre va străluci din nou și va fi în top, așa cum merită acest club”, a scris Ionuţ Radu, pe contul său de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și