Închide meniul
VIDEO

Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar

Dan Roșu Publicat: 4 mai 2024, 19:53

Reclamă
Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar

Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani

Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani

Ipswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani. A fost nebunie pe străzi şi în vestiar. Ipswich Town a încheiat sezonul din Championship pe locul doi în clasament după victoria cu scorul de 2-0, de sâmbătă, în faţa retrogradabilei Huddersfield, ceea ce le-a permis lui „Tractor Boys” să revină în Premier League după o absenţă de 20 de ani, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată de Kieran McKenna, tehnician nord-irlandez de 37 de ani, termină la doar un punct de liderul Leicester, care avea deja asigurat titlul de campioană în D2 înainte de etapa a 46-a şi ultima, în cursul căreia a pierdut cu 0-2 în faţa lui Blackburn.

Ipswich Town a promovat în Premier League

Ipswich, club din Suffolk (estul Angliei) situat la o sută de kilometri de Londra, nu a mai evoluat în elita fotbalului englez din sezonul 2001-2002, la finalul căruia a retrogradat.

Reclamă

Ultimul bilet de accedere în Premier League, ce va fi distribuit pe 26 mai pe Wembley, se va juca între Leeds (locul 3), Southampton (4), West Bromwich (5) şi Norwich (6) după meciuri de baraj disputate în semifinale tur-retur.

Reclamă 4 / 0/3

La celălalt capăt al clasamentului, Birmingham City (locul 22) a retrogradat în League One, a treia divizie, la fel ca Huddersfield Town (23) şi Rotherham United (24).

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și