Închide meniul

Julian Nagelsmann, favorit să-i ia locul lui Graham Potter, antrenorul demis de la Chelsea! Oficialii londonezi au început deja negocierile

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2023, 9:11

Julian Nagelsmann, favorit să-i ia locul lui Graham Potter, antrenorul demis de la Chelsea! Oficialii londonezi au început deja negocierile

Julian Nagelsmann, favorit să-i ia locul lui Graham Potter, antrenorul demis de la Chelsea

Julian Nagelsmann, în timpul unui meci/ Profimedia

Julian Nagelsmann este favorit să-i ia locul lui Graham Potter, antrenorul demis de la Chelsea. Tehnicianul german s-a despărțit recent de Bayern Munchen, echipă la care a petrecut un an și opt luni. Se pare că oficialii londonezi, în frunte cu patronul echipei, Todd Boehly, au început deja negocierile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graham Potter a fost demis de la Chelsea. Antrenorul britanic a fost dat afară, după ultimul rezultat înregistrat de echipă, înfrângere în fața lui Aston Villa.

Julian Nagelsmann, favorit să-i ia locul lui Graham Potter, antrenorul demis de la Chelsea

Jurnalistul Fabrizio Romano anunță faptul că Julian Nagelsmann este favorit să o preia pe Chelsea, în acest moment. Londonezii se pare că l-au contactat deja pe antrenorul german, care însă nu și-a dat răspunsul final.

De asemenea, deși s-a zvonit că și Mauricio Pochettino ar fi pe lista „albaștrilor”, jurnalistul italian a dezvăluit faptul că doar Julian Nagelsmann este vizat în acest moment de oficialii clubului de pe Stamford Bridge.

Julian Nagelsmann a fost recent demis de Bayern Munchen, echipă pe care o preluase la startul sezonului trecut. În locul său, bavarezii l-au pus pe bancă chiar pe fostul antrenor de la Chelsea, Thomas Tuchel.

Reclamă

În cariera sa de antrenor, Julian Nagelsmann le-a mai pregătit pe Hoffenheim și RB Leipzig, alături de care a avut rezultate notabile.

De cealaltă parte, Graham Potter a lăsat-o pe Chelsea pe locul 11 în Premier League, cu posibilitatea ca echipa să înregistreze cea mai proastă clasare în campionat din ultimii 27 de ani.

Potter a costat-o pe Chelsea suma colosală de 25,6 milioane de euro, în cele opt luni petrecute la echipă. 20 de milioane de euro au fost plătite de oficialii clubului de pe Stamford Bridge lui Brighton, pentru a-l lăsa să plece pe tehnician, iar restul sumei a reprezentat salariul acestuia, de aproximativ 200.000 de euro pe săptămână.

Reclamă 4 / 0/3

Graham Potter a fost demis de la Chelsea! Todd Boehly nu a mai rezistat

Graham Potter a fost demis de la Chelsea. Antrenorul în vârstă de 47 de ani a fost dat afară de Todd Boehly după eşecul suferit de Chelsea cu Aston Villa, scor 0-2, din etapa a 29-a din Premier League.

Patronul grupării de pe Stamford Bridge nu a mai rezistat după un nou pas greşit făcut de echipa lui. Albaştrii au un singur punct în ultimele două etape şi au ajuns pe locul 11 în campionatul Angliei.

„Chelsea confirmă că Graham Potter a părăsit clubul. Antrenorul își dăduse acordul pentru a colabora și a facilita o tranziție ușoară. În perioada petrecută la club, Graham ne-a dus în sferturile de finală ale Champions League, unde o vom întâlni pe Real Madrid.

Chelsea îi mulțumește lui Graham pentru tot efortul depus și contribuția pe care a avut-o și îi dorește noroc în viitor. Bruno Saltor va îndeplini funcția de antrenor interimar„, se arată în comunicatul oficial.

În numele tuturor celor de la club, vrem să-i mulțumim sincer lui Graham pentru contribuția sa la Chelsea. Avem cel mai înalt grad de respect pentru Graham ca antrenor și ca persoană. El s-a comportat întotdeauna cu profesionalism și integritate și suntem cu toții dezamăgiți de ceea ce s-a întâmplat„, a declarat patronul lui Chelsea.

Chelsea este în faţa unui program extrem de complicat. Peste două zile va disputa restanţa cu Liverpool, iar pe 12 aprilie are deplasare pe Santiago Bernabeu. Se va duela cu campioana en-titre din Champions League, Real Madrid.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și