Închide meniul

Jurgen Klopp, prima reacție după Liverpool – Manchester United 7-0: „A fost seara perfectă!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 21:20

Jurgen Klopp, prima reacție după Liverpool – Manchester United 7-0: A fost seara perfectă!”

Jurgen Klopp, prima reacție după Liverpool - Manchester United 7-0

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp a oferit prima reacție după Liverpool – Manchester United 7-0. „Cormoranii” i-au zdrobit pe marii rivali și i-au bucurat pe fanii prezenți pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestei victorii, elevii lui Klopp au urcat pe locul 5 în clasament și speră din nou să prinda un loc de Champions League la finalul sezonului.

Jurgen Klopp, prima reacție după Liverpool – Manchester United 7-0: „A fost seara perfectă!”

După meci, antrenorul german a vorbit despre evoluția extraordinară a elevilor săi, concluzionând că a fost o seară perfectă pentru „cormorani”.

„Prima repriză a fost destul de ciudată. Dar am reușit să deschidem scorul, o finalizare incredibilă. În repriza a doua, am început foarte bine jocul și l-am încheiat foarte bine. E foarte importnat că am avut o asemenea performanță și că fotbaliștii care au intrat s-au descurcat excelent.

Firmino a intrat și a înscris, Jota a intrat și a fost foarte aproape să înscrie. Toți au jucat extraordinar. A fost seara perfectă! Toată lumea trebuie să înțeleagă că încă suntem aici, contăm. Așa trebuie să jucăm de acum înainte”, a declarat Jurgen Klopp după meci, potrivit The Sun.

Reclamă

Liverpool a zdrobit-o pe Manchester United pe Anfield! Erik ten Hag, umilit de Jurgen Klopp

Elevii lui Jurgen Klopp au intrat mult mai hotărâți pe teren și au controlat meciul încă de la început. Este cea mai drastică înfrângere suferită în derby-ul cu Liverpool din istoria lui Manchester United și una dintre cele mai rușinoase meciuri din istoria echipei.

După mai multe ocazii nefructificate, Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 41, după un șut frumos din interiorul careului.

Repriza secundă a fost de vis pentru „cormorani”. Darwin Nunez dubla avantajul după numai 2 minute de la startul actului secund, iar Gakpo reușea „dubla” în minutul 50. Manchester United era deja groggy, însă gazdele au continuat să atace.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, Mohamed Salah, Darwin Nunez și Roberto Firmino stabileau scorul final, trimițând de încă trei ori mingea în poarta lui David de Gea. La finalul meciului, tabela de pe Anfield indica un clar 7-0 în favoarea lui Liverpool.

Egipteanul lui Liverpool a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului în Premier League, cu 129 de goluri. De asemenea, el este primul jucător al „cormoranilor” care înscrie în 6 meciuri consecutive împotriva lui Manchester United.

Liverpool – Manchester United 7-0! „Cormoranii” i-au zdrobit pe „diavolii roșii”, după o prestație entuziasmantă.

Grație acestei victorii, Liverpool a urcat pe locul 5 în Premier League, cu 42 de puncte. De cealaltă parte, Manchester United rămâne pe locul 3, cu 49 de puncte, însă titlul este foarte departe. Liderul Arsenal are 63 de puncte.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și