Închide meniul

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui Manchester City a atins o bornă impresionantă. Erling Haaland, o nouă „dublă” pentru „cetățeni”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 21:07

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui Manchester City a atins o bornă impresionantă. Erling Haaland, o nouă dublă” pentru cetățeni”

Kevin de Bruyne a scris istorie în Premier League

Kevin de Bruyne / Profimedia

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui City a atins o bornă impresionantă în duelul cu Southampton. Erling Haaland a făcut și el spectacol, reușind o „dublă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City continuă lupta pentru titlu în Premier League, iar Kevin de Bruyne și Erling Haaland s-au dovedit a fi din nou unii dintre cei mai importanți fotbaliști ai „cetățenilor”.

Kevin De Bruyne a scris istorie în Premier League! Mijlocașul lui City a atins o bornă impresionantă

În minutul 45 al întâlnirii cu Southampton, Kevin de Bruyne i-a oferit un nou assist lui Erling Haaland și a scris istorie în Premier League. Concret, mijlocașul belgian a devenit numai al cincilea fotbalist din istoria campionatului englez care a reușit să ofere cel puțin 100 de assisturi.

Superstarul belgian a avut însă nevoie de cele mai puține meciuri dintre ceilalți fotbaliști de pe această listă, scoțând în evidență eficacitatea elevului lui Pep Guardiola. Mai mult decât atât, Kevin De Bruyne i-a oferit 7 pase de gol lui Erling Haaland în acest sezon, stabilind un record între doi fotbaliști de-ai lui Manchester City.

Reclamă

Burnley revine în Premier League! Şi-a asigurat matematic promovarea cu 7 etape înainte de finalul sezonului în Championship

Burnley revine în Premier League. Echipa antrenată de belgianul Vincent Kompany şi-a asigurat, vineri, promovarea în prima ligă a Anglie după ce a învins Middlesbrough, scor 2-1. A reuşit această performanţă cu 7 etape înainte de finalul sezonului în Championship.

Cu o serie de 19 meciuri fără eşec, Burnley ocupă primul loc în clasament, cu un avans de 19 puncte faţă de Luton, ocupanta locului al treilea, cu şase etape înainte de final.

Veteranul de 33 de ani Ashley Barnes a deschis scorul pe terenul lui Middlesbroug încă din minutul 12. Fostul jucător al lui Răzvan Lucescu de la PAOK, Akpom, a restabilit egalitatea din penalty, în startul reprizei secunde (48). Totuşi, Roberts a marcat în minutul 66 şi i-a adus victoria izbăvitoare lui Burnley.

Reclamă 4 / 0/3

Kompany şi jucătorii săi au sărbătorit pe teren, după fluierul final. Au făcut „noapte albă” alături de fanii care au făcut deplasarea.

Fostul fundaş belgian şi căpitan al echipei Manchester City antrenează Burnley din 2022, când echipa tocmai retrogradase după şase sezoane în prima ligă..

Odată cu retrogradarea, clubul a trebuit să ramburseze şi o parte semnificativă a unui împrumut de 73 de milioane de euro şi a trebuit să vândă mai mulţi jucători importanţi.

Kompany a adunat o echipă aproape complet nouă, folosindu-şi cunoştinţele din Belgia şi Manchester City pentru a atrage jucătorii împrumutaţi, anunţă news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și