Închide meniul

Kevin de Bruyne, ținta unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită! Cât cere Manchester City în schimbul belgianului

Viviana Moraru Publicat: 26 noiembrie 2023, 13:04

Reclamă
Kevin de Bruyne, ținta unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită! Cât cere Manchester City în schimbul belgianului

Kevin de Bruyne, țina unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită

Kevin de Bruyne, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Kevin de Bruyne este ținta unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită. Starul lui Manchester City este dorit de către oficialii saudiți de la Al-Qadisiyah, formația care luptă pentru promovarea în prima ligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City nu e dispusă să se despartă cu ușurință de către Kevin de Bruyne și i-a fixat deja un preț. Starul belgian mai are contract cu campioana Angliei până în vara lui 2025.

Kevin de Bruyne, ținta unei echipe din Liga a 2-a din Arabia Saudită

Conform footballtransfers.com, Kevin de Bruyne este dorit de către Al-Qadisiyah. Formația din Liga a 2-a din Arabia Saudită a fost cumpărată recent de către o companie petrolieră din Golf, care e gata să investească serios la formație.

Manchester City cere 70 de milioane de euro în schimbul mijlocașului belgian. Arabii vor să-l transfere pe De Bruyne doar în cazul în care vor obține promovarea, la finalul sezonului. În acest moment, Al-Qadisiyah ocupă locul trei în Liga a 2-a din Arabia Saudită, loc direct promovabil.

„Cetățenii” l-au transferat pe Kevin de Bruyne în 2015, de la Wolfsburg. Manchester City plătea la momentul respectiv suma de 76 de milioane de euro pentru a-și asigura semnătura belgianului.

Reclamă

În acest sezon, De Bruyne a bifat doar două meciuri la Manchester City. Acesta a evoluat în partida din Supercupa Angliei, cu Arsenal, și ulterior s-a accidentat extrem de grav în duelul din prima etapă, cu Burnley.

Kevin de Bruyne a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Manchester City în sezonul trecut, atunci când „cetățenii” au reușit tripla istorică. Belgianul a bifat nu mai puțin de 49 de meciuri, reușind să marcheze zece goluri și să ofere 31 de pase decisive, în toate competițiile.

Profit record obţinut de Manchester City în sezonul în care a reuşit tripla istorică

Profit record obţinut de Manchester City în sezonul în care a reuşit tripla istorică: Premier League, Champions League şi Cupa Angliei. Oficialii clubului au anunţat câţi bani au adus Pep Guardiola şi Erling Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a reuşit prima triplă în sezonul trecut, Manchester City a anunţat miercuri că succesul a fost egalat în afara terenului cu profituri record, cele mai mari din istorie şi o recunoaştere ca fiind cel mai valoros brand de fotbal din lume, relatează Reuters.

Clubul, al cărui acţionar majoritar este şeicul Mansour din august 2008, a obţinut venituri de 712,8 milioane de lire sterline (889,4 milioane de dolari) până în iunie 2023, potrivit raportului anual al Manchester City FC Ltd., în creştere cu 99,8 milioane (16,3%) faţă de sezonul precedent, profitul net record fiind de 80,4 milioane de lire.

În sezonul 2022-23, Manchester City a atins noi înălţimi şi a stabilit noi standarde„, a declarat preşedintele clubului, Khaldoon Al Mubarak, potrivit news.ro. „Pe scurt, în sezonul trecut, Manchester City a reuşit cel mai bun an fotbalistic şi comercial din istoria sa legendară„.

City a înregistrat o creştere faţă de anul precedent în toate fluxurile de venituri comerciale, meciuri şi difuzare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și