Închide meniul

Legendarul Alessandro Nesta, convins că ar fi avut „armele” necesare pentru Erling Haaland: „L-aş fi putut opri”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2022, 8:59

Legendarul Alessandro Nesta, convins că ar fi avut „armele necesare pentru Erling Haaland: „L-aş fi putut opri

Alessandro Nesta, convins că Erling Haaland nu i-ar fi creat probleme

Erling Haaland şi Alessandro Nesta/ Colaj Profimedia

Legendarul Alessandro Nesta este convins că nu ar fi avut probleme cu Erling Haaland. Fostul mare fundaş nu este speriat de cifrele astronomice ale norvegianului de la Manchester City, şi ştie cum ar fi putut să-l oprească din a marca „pe bandă rulantă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alessandro Nesta, ajuns la 46 de ani, a declarat că Erling Haaland nu se compară cu un nume de legendă precum Ronaldo Nazario.

Legendarul Alessandro Nesta, convins că Erling Haaland nu i-ar fi creat probleme

Alessandro Nesta nu este surprins de evoluţiile fantastice ale lui Erling Haaland. Atacantul lui Manchester City a marcat 19 goluri, în 12 partide, pentru trupa lui Pep Guardiola, în toate competiţiile.

Nesta, fost campion mondial, susţine că ar fi avut armele necesare pentru a-l stopa pe norvegian, aşa cum a făcut-o în nenumărate partide împotriva unor nume precum Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi.

„Da, l-aș fi putut opri, pentru că am jucat împotriva lui Ronaldo Nazario. Haaland este foarte bun, dar R9 era ceva diferit.

Reclamă

Am jucat împotriva lui Messi, împotriva lui Cristiano, dar pentru mine Ronaldo Nazario era diferit.

Aș fi încercat să stau aproape de Haaland. Când ar fi vrut să se demarce, poate că m-aș fi folosit de cot să îl blochez. Dacă îi oferi prea mult spațiu, ești mort”, a declarat Alessandro Nesta, conform Copa90.

Petiție incredibilă împotriva „cyborg-ului” Erling Haaland!

Cifrele extraterestre ale norvegianului i-au înspăimântat pe rivalii din Premier League. Fanii celorlalte echipe din campionatul Angliei au semnat o petiție incredibilă direcționată către Guvernul Marii Britanii pentru ca „cyborg-ul” lui Pep Guardiola să fie dat afară din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 400.000 de oameni au semnat petiția respectivă pe motivul că Erling Haaland este „robot”.

Peter Crouch a fost unul dintre oamenii care au replicat la postarea cu petiția:

„Tot ce trebuie să facă e să înscrie mai puține goluri, eu așa am scăpat”, s-a amuzat fostul atacant englez.

Chiar dacă petiția respectivă a fost făcută în glumă, este clar că o mulțime de fani din Premier League se tem cu adevărat de prestațiile de pe altă planetă pe care Erling Haaland le are împotriva echipelor lor favorite.

Atacantul lui Manchester City a devenit al 11-lea cel mai bun marcator din istoria UEFA Champions League.

Pep Guardiola a explicat diferenţa dintre Erling Haaland şi Lionel Messi

Pep Guardiola a identificat diferenţa dintre Lionel Messi şi Erling Haaland. Vârful norvegian a reuşit un hat-trick de senzaţie în victoria colosală reuşită de Manchester City, 6-3, în faţa celor de la Manchester United.

Pep Guardiola a pus în balanţă performanţele lui Erling Haaland şi cele ale lui Lionel Messi. Managerul lui Manchester City a declarat că starul argentinian are abilitatea de a decide singur o partidă, în timp ce norvegianul devine imbatabil în momentul în care este ajutat de coechipieri.

Reclamă

„Diferența dintre cei doi este că Erling are nevoie de coechipieri, iar în momentul ăla devine de neoprit. De necrezut. Messi are abilitatea de a face totul singur”, a declarat Pep Guardiola, potrivit sportbible.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și