Închide meniul

Liverpool a anunţat transferul lui Fabio Carvalho, imediat după ce a pierdut titlul în faţa lui Manchester City

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2022, 13:35

Liverpool a anunţat transferul lui Fabio Carvalho, imediat după ce a pierdut titlul în faţa lui Manchester City

Liverpool a anunţat transferul lui Fabio Carvalho

Fabio Carvalho, noul transfer al lui Liverpool / Profimedia Images

Liverpool a anunţat transferul lui Fabio Carvalho, a doua zi după ce a pierdut titlul din Premier League. Carvalho a jucat pentru naţionala Angliei la nivel de copii şi juniori, dar a debutat în naţionala under 21 a Portugaliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Format la academia lui Fulham, Carvalho a avut o contribuţie importantă la promovarea echipei în Premier League, cu cele 10 goluri marcate şi cu opt pase decisive oferite, în 36 de jocuri.

Liverpool a anunţat transferul lui Fabio Carvalho

El are şi patru partide în Premier League, sezonul trecut, la finalul căruia Fulham a retrogradat.

Transferul său va intra în vigoare la 1 iulie, iar contractul semnat este pe termen lung, potrivit clubului din Liverpool. Presa engleză scrie că Fulham va primi suma de nouă milioane de euro pentru cedarea tânărului său jucător.

Mesajul lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool titlul

Jurgen Klopp a vorbit despre titlul pierdut incredibil de Liverpool în ultima etapă, la mare luptă cu Manchester City. Managerul „cormoranilor” și-a lăudat la scenă deschisă jucătorii pentru parcursul din acest sezon.

Reclamă

Jurgen Klopp a povestit cum a trăit ultima etapă din Anglia. Liverpool – Wolves 3-1 și Manchester City – Aston Villa 3-2 au fost cele două meciuri, disputate în același timp, care au decis titlul din Premier League.

„Sunt mândru de echipă, bineînțeles. Băieții au reușit un sezon incredibil, întreaga călătorie din 2021/2022, până acum, este absolut excepțională. Cred că meciul de azi a arătat încă o dată ce pot face acești băieți. 92 de puncte reprezintă un număr nebunesc, în urma tuturor meciurilor pe care le-am jucat.

Deci, da, sunt mândru, dar, evident, sunt și dezamăgit. Dar poate există scenarii mai urâte. Dacă am fi avut un punct avans și n-am fi reușit (n.r. – să câștigăm titlul), atunci probabil ne-am fi simțit mai rău. Dar exceptând asta, nu e bine. Dar nu este complet neașteptat, era clar de dinaintea meciului că o mulțime de lucruri se pot întâmpla. Nu vreau să uit, am spus-o în toate interviurile și o voi spune și aici, evident: felicitări lui Manchester City, Pep Guardiola, tuturor celor din staff, tuturor jucătorilor, întregului club, pentru titlul de campioană. Am fost aproape, dar în cele din urmă nu destul de aproape. Asta este!

Reclamă 4 / 0/3

Îmi pot imagina că a fost mult mai rău pentru oamenii care erau acasă și urmăreau meciul la TV, oriunde pe glob, pentru toți fanii lui Liverpool. Când Aston Villa conducea cu 2-0, te gândeai ‘Ok, wow, chiar ar putea să se întâmple’. Nu eram chiar conștient de ce se întâmplă, în mintea mea era 1-0 și, chiar dacă ar fi reușit să egaleze, nu știam asta. Am auzit întreaga poveste abia după meci”, a spus Klopp.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și