Închide meniul

Liverpool – Arsenal 2-2. „Cormoranii” au revenit de la 0-2! Salah a ratat un penalty. Vallecano – Atletico Madrid 1-2. Trupa lui Simeone s-a impus grație golurilor lui Molina și Hermoso

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 23:52

Reclamă
Liverpool – Arsenal 2-2. Cormoranii” au revenit de la 0-2! Salah a ratat un penalty. Vallecano – Atletico Madrid 1-2. Trupa lui Simeone s-a impus grație golurilor lui Molina și Hermoso

Liverpool - Arsenal

Gabriel Martinelli a deschis scorul în Liverpool - Arsenal / Hepta

Liverpool – Arsenal s-a încheiat 2-2. Arsenal a condus cu 2-0, dar „cormoranii” au întors rezultatul. Liverpool – Arsenal 2-2, meciul zilei în Europa, a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro. Pentru „tunari” duelul avea o importanță deosebită, având în vedere lupta la titlu pe care o poartă cu Manchester City. Lorient și Marseille au înregistrat o remiză „albă”, 0-0. Vallecano – Atletico Madrid s-a terminat 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate rezultatele meciurilor importante ale zilei de duminică din Europa pot fi urmărite pe AS.ro.

Liverpool – Arsenal, meciul zilei în Europa, 2-2 LIVE SCORE

Min. 90 + 6: Final de meci! Liverpool – Arsenal se încheie 2-2

Min. 95: O altă ocazie mare pentru Salah! Ramsdale reuşeşte o paradă senzaţională! Şutul lui Salah se ducea în vinclu

Min. 94: Ocazie mare pentru Salah! Egipteanul trage peste din voleu, din doar câţiva metri

Reclamă
Reclamă

Min. 87: Firmino egalează cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Alexander Arnold!

Min. 53: Salah ratează penalty-ul! Scorul rămâne 2-1 pentru Arsenal!

Min. 52: Penalty pentru Liverpool! Holding face o greşeală uriaşă şi faultează în careu.

Reclamă

Min. 45 + 4: Pauză!

Min. 41: Salah reduce din handicap! Starul lui Liverpool finalizează din câţiva metri. Balonul a ajuns la el după ce a fost deviat de Henderson.

Min. 40: Încăierare între jucătorii celor două echipe! Totul a fost declanşat de un conflict între Alexander Arnold şi Xhaka!

Min. 28: Arsenal face 2-0! Martinelli centrează perfect pentru Jesus, care reia în plasă!

Min. 20: Ocazie mare pentru Liverpool! Robertson trage puţin pe lângă poarta lui Ramsdale! Portarul lui Arsenal ar fi fost bătut

Min. 8: Martinelli îl învinge pe Allison! Atacantul lui Arsenal plasează balonul pe lângă portarul brazilian, după ce mingea a ajuns la el cu un ricoşeu fericit.

Min. 1: A început partida!

Înainte de startul meciului, Arsenal este lider în Premier League, cu 72 de puncte, la un avantaj de 5 puncte față de „cetățenii” lui Pep Guardiola. De cealaltă parte, Liverpool se află pe locul 8, cu 43 de puncte.

Liverpool – Arsenal, echipele de start:

Liverpool: Allison – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Jones, Henderson – Salah, Jota, Gakpo

Arsenal: Ramsdale – White, Holding, Gabriel, Zinchenko – Partey, Xhaka, Odegaard – Saka, Jesus, Martinelli

Cele mai importante meciuri ale zilei în Europa:

Lionel Messi a doborât un record stabilit de Cristiano Ronaldo în Europa! Performanță senzațională a superstarului de la PSG, în victoria cu Nice, din campionat, scor 2-0.

Lionel Messi și Sergio Ramos au marcat golurile victoriei, iar argentinianul a mai doborât un record, unul care a fost stabilit chiar de marele său rival, Cristiano Ronaldo.

Golul lui Leo Messi din duelul cu Nice a fost al 702-lea său gol înscris în Europa, trecând astfel în acest clasament de Cristiano Ronaldo, care are 701 goluri marcate pe „bătrânul continent”.

Impresionant este și faptul că fotbalistul lui PSG a reușit această performanță, deși are 105 meciuri mai puțin jucate decât superstarul portughez. Mai mult decât atât, Leo Messi a ajuns și la borna de 1.000 goluri la care a contribuit în fotbalul european.

Vedeta lui PSG are și 298 de pase decisive date până acum, scriind istorie pentru Barcelona și PSG. Viitorul argentinianului la echipa din capitala Franței rămâne unul incert. Deși inițial s-a crezut că va semna prelungirea contractului, lucrurile s-au complicat.

Cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului, Leo Messi și PSG nu au confirmat că va avea loc o extindere, motiv pentru care au apărut din ce în ce mai multe zvonuri potrivit cărora starul și-ar dori să încerce o nouă provocare, una departe de fotbalul european.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și