Închide meniul

Liverpool, dezavantajată clar de VAR! Reprezentanţii PGMOL au recunoscut eroarea. Cum a reacţionat Jurgen Klopp

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 10:25

Liverpool, dezavantajată clar de VAR! Reprezentanţii PGMOL au recunoscut eroarea. Cum a reacţionat Jurgen Klopp

Liverpool, dezavantajată clar de VAR

Jurgen Klopp, în timpul meciului Tottenham - Liverpool / Profimedia

Liverpool, dezavantajată clar de VAR! „Cormoranii” au pierdut partida de pe terenul lui Tottenham, scor 1-2, după ce Joel Matip şi-a trimis balonul în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Jurgen Klopp au încheiat meciul în 9 oameni, după eliminările lui Curtis Jones şi Diogo Jota. Cu toate acestea, soarta partidei putea să fie alta, dacă VAR îşi făcea treaba.

Liverpool, dezavantajată clar de VAR! Reprezentanţii PGMOL au recunoscut eroarea

Liverpool a rămas în 10 oameni încă din minutul 10, atunci când Curtis Jones a fost eliminat. Chiar şi în inferioritate numerică, echipa lui Jurgen Klopp a reuşit să trimită balonul în poartă în minutul 34, dar reuşita lui Luis Diaz a fost anulată pentru o poziţie de offside.

Acest lucru se întâmpla la 0-0, Tottenham reuşind câteva minute mai târziu să treacă în avantaj, graţie reuşitei lui Son. Cu toate acestea, Luis Diaz s-a aflat în poziţie regulamentară, dar golul nu a fost validat.

Reluările au arătat că Diaz nu era în offside, iar PGMOL, forul care conduce arbitrajul din Anglia, şi-a recunoscut greşeala după meci.

Reclamă

„PGMOL recunoaște că o eroare umană semnificativă s-a produs în prima repriză a meciului Tottenham Hotspur – Liverpool. Golul marcat de Luis Diaz a fost anulat pentru offside de arbitrii din teren. A fost o eroare clară, evidentă, iar golul ar fi trebuit să fie validat la VAR, însă VAR-ul nu a reușit să intervină.

PGMOL va realiza o evaluare completă a acestei situații pentru a vedea cum s-a ajuns la această eroare. PGMOL va contacta imediat clubul Liverpool pentru a admite eroarea”, au anunţat reprezentaţii PGMOL.

Acest lucru nu l-a încălzit deloc pe Jurgen Klopp, care a adus aminte de meciul dintre Manchester United şi Wolverhampton, atunci când „lupii” au cerut o lovitură de la 11 metri, iar PGMOL a recunoscut ulterior eroarea.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe cine ajută asta? A fost aceeași situație în meciul lui Manchester United. A primit Wolves puncte? Nu o să primim nici noi puncte. Cu toții ne-am gândit că lucrurile vor fi mai ușoare după ce o să apară sistemul VAR”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit skysports.com.

Jurgen Klopp, mândru de jucătorii săi, după înfrângerea cu Tottenham

Jurgen Klopp s-a declarat mândru de jucătorii săi, după înfrângerea cu Tottenham. Antrenorul german a fost încântat de atitudinea jucătorilor săi, care au făcut tot posibilul pentru a obţine un rezultat de egalitate cu doi oameni mai puţin. Chiar dacă Liverpool a cedat chiar la ultima fază, Klopp vede semne bune pentru viitor:

„Am marcat un autogol, e greu de digerat. Dar sunt mândru. La primul cartonaş roşu, Curtis atinge mingea şi după se duce cu piciorul. Se vede altfel cu slow motion. A avut ghinion.

La Diogo, primul galben nu a fost galben. Apoi a luat al doilea galben şi e riscant să te aperi aşa. Când vrei să construieşti ceva, ai nevoie de jucători cu mentalitate, iar azi (n.r. ieri), am văzut asta. Au luptat. E o seară specială”, a mai spus Jurgen Klopp.

Liverpool a ratat ocazia de a trece pe primul loc în Premier League şi să o depăşească pe Manchester City, care a pierdut în această etapă pe terenul lui Wolverhampton, scor 1-2. Echipa lui Jurgen Klopp e pe locul 4, cu 16 puncte, în timp ce Tottenham a ajuns pe locul 2, cu 17 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și