Închide meniul

Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister: „E un vis devenit realitate”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2023, 13:48

Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister: „E un vis devenit realitate

Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister

Alexis Mac Allister, campion mondial cu Argentina / Hepta

Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister. Campionul mondial cu Argentina a ajuns pe Anfield de la Brighton, echipă care a încasat aproximativ 42 de milioane de euro. Argentinianul este primul transfer al verii pentru „cormorani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Alexis Mac Allister a semnat un contract valabil până în 2028 cu echipa antrenată de Jurgen Klopp.

Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister: „E un vis devenit realitate”

În cursul zilei de joi, Liverpool l-a prezentat oficial pe mijlocaşul argentinian. Mac Allister ajunge pe Anfield la doar şase luni de la câştigarea Cupei Mondiale cu Argentina. În acest sezon, el a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Brighton:

„E un sentiment grozav. E un vis devenit realitate, e grozav să fiu aici şi abia aştept să încep. Voiam să fiu aici încă din prima zi, aşa că e bine că s-a rezolvat totul. Abia aştept să îmi întâlnesc coechipierii.

A fost un an fantastic pentru mine – Cupa Mondială, plus tot ce am realizat cu Brighton – dar acum e timpul să mă gândesc la Liverpool şi să devin un jucător şi un om mai bun în fiecare zi”, a declarat Alexis Mac Allister, potrivit site-ului oficial al „cormoranilor”.

Reclamă

Alexis Mac Allister a cucerit titlul mondial cu Argentina în 2022

Alexis Mac Allister a fost unul dintre componenţii Argentinei la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde sud-americanii au câştigat trofeul. Cu 16 selecţii la echipa naţională, el a marcat în victoria din grupe cu Polonia şi a pasat decisiv la golul lui Angel Di Maria din finala cu Franţa.

Mac Allister a ajuns în Europa de la Argentinos Juniors în ianuarie 2019, atunci când a semnat cu Brighton, echipă pentru care a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate. Englezii au plătit la vremea respectivă suma de 8 milioane de euro. În total, el a îmbrăcat de 112 ori tricoul echipei din sudul Angliei, marcând 20 de goluri şi oferind 9 pase de gol.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, el a evoluat în 40 de meciuri pentru Brighton în toate competiţiile şi a marcat de 12 ori, reuşind cel mai bun sezon al său de la sosirea în Premier League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și