Închide meniul

Liverpool – Manchester City 1-1! Derby „de foc” pe Anfield, cu final încins! Arsenal a rămas lider în Premier League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 10 martie 2024, 19:41

Liverpool – Manchester City 1-1! Derby „de foc pe Anfield, cu final încins! Arsenal a rămas lider în Premier League

Liverpool - Manchester City LIVE SCORE (17:45)

Jurgen Klopp şi Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Liverpool – Manchester City 1-1, derby-ul „de foc” din etapa a 28-a din Premier League, a fost în format live score, pe AS.ro. Arsenal a rămas lider în Anglia, după remiza de pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a deschis scorul în duelul de pe Anfield, prin John Stones. Ulterior, în repriza secundă, „cormoranii” au egalat prin Mac Allister, cel care a punctat din penalty. De la ora 15:00 s-a disputat şi duelul dintre Aston Villa şi Tottenham, în care a jucat şi Radu Drăguşin, timp de aproape o repriză.

Liverpool – Manchester City 1-1 | Radu Drăguşin a jucat în Aston Villa – Tottenham

Final! Liverpool – Manchester City 1-1! Derby-ul de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, iar Arsenal a rămas lider în Premier League, după etapa a 28-a din campionatul englez.

Min. 89: Ocazie uriaşă ratată de Manchester City! Şutul lui Doku, din interiorul careului, a lovit bara laterală a porţii lui Liverpool!

Min. 50: Liverpool – Manchester City 1-1! „Cormoranii” au reuşit să egaleze, în startul reprizei secunde! Darwin Nunez a fost faultat în careu, arbitrul a dictat penalty, iar Mac Allister a reuşit să înscrie!

Reclamă

Min. 23: Liverpool – Manchester City 0-1! John Stones a deschis scorul pentru campioană! Fundaşul a punctat cu o reluare din faţa porţii, după cornerul executat de Kevin de Bruyne.

Min. 19: Gol anulat pentru Liverpool! Reuşita lui Darwin Nunez a fost anulată, pe motiv de offsaid.

Min. 1: A început duelul dintre Liverpool şi Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start: 

Liverpool: Kelleher – Bradley, Quansah, van Dijk, Gomez – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Elliott, Nunez, Diaz
Rezerve: Adrian (GK), Clark, Gakpo, Koumas, McConnell, Nallo, Robertson, Salah, Tsimikas
Antrenor: Jurgen Klopp

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Ake – Rodri, Stones – Foden, Silva, De Bruyne, Alvarez – Haaland
Rezerve: Boob, Dias, Doku, Gomez, Gvardiol, Kovacic, Lewis, Nunes, Ortega (GK)
Antrenor: Pep Guardiola

Final! Aston Villa – Tottenham 0-4! Spurs a obţinut o victorie categorică şi s-a apropiat de locurile de Champions League.

Min. 53: Aston Villa – Tottenham 0-2! Johnson a majorat diferenţa pe tabela de marcaj pentru londonezi.

Min. 50: Aston Villa – Tottenham 0-1! Spurs a deschis scorulprin James Maddison, din pasa lui Sarr!

Min. 49: Radu Drăguşin a fost trimis în teren în locul lui Van de Ven!

Reclamă

Min. 1: A început meciul dintre Aston Villa şi Tottenham!

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale sezonului din Premier League va avea loc duminică, de la ora 17:45, pe Anfield. Liverpool primeşte vizita celor de la Manchester City, iar orice pas greşit poate fi decisiv în privinţa luptei la titlu.

Liverpool – Manchester City a fost capul de afiş al ultimelor sezoane din Premier League. Ani la rând, cele două echipe au propus cele mai frumoase partide din Premier League, iar duelul de astăzi se anunţă cu adevărat special. Jurgen Klopp o va părăsi pe Liverpool la finalul sezonului, iar meciul de duminică va reprezenta ultima întâlnire cu Pep Guardiola din postura de antrenor al „cormoranilor”, punând astfel capăt unei ere în Premier League.

O rivalitate care a început în Bundesliga şi care a atins apogeul în Premier League are şanse foarte mari să îşi desfăşoare ultimul episod în duelul de pe Anfield. Chiar dacă Pep Guardiola este antrenorul cu mai multe trofee în palmares faţă de Jurgen Klopp (35-13), meciurile dintre cei doi au fost întotdeauna echilibrate, iar germanul conduce cu 12-11, în timp ce alte 6 partide s-au încheiat la egalitate.

Liverpool şi Manchester City luptă cu Arsenal pentru titlul din Premier League

În turul de pe Etihad care a avut loc în luna noiembrie, Manchester City şi Liverpool şi-au împărţit punctele. Partida s-a încheiat 1-1, după ce Erling Haaland a deschis scorul în minutul 27, iar Trent Alexander-Arnold a restabilit egalitatea în minutul 80.

Arsenal, cealaltă echipă care se luptă pentru titlul din Premier League din acest an, a câştigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Brentford şi a ajuns la 64 de puncte în Premier League, fiind pe primul loc în acest moment. „Tunarii” sunt urmaţi de Liverpool, cu 63 de puncte, în timp ce „cetăţenii” se află pe locul 3, cu 62 de puncte.

Partida de pe Anfield va reprezenta meciul cu numărul 196 dintre cele două. Primul duel a avut loc pe 16 septembrie 1893, iar Liverpool s-a impus cu 1-0. 136 de ani mai târziu, „cormoranii” conduc cu 93-50 duelurile directe, în timp ce 52 de meciuri s-au încheiat la egalitate.

Jurgen Klopp îşi laudă rivalul înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola, din Premier League

Jurgen Klopp a făcut o serie de declaraţii tari, înainte de ultimul duel cu Pep Guardiola, din Premier League. Liverpool – Manchester City se va disputa duminică, de la 17:45, LIVE SCORE pe as.ro.

Chiar dacă îl conduce pe rivalul său cu 12-11 la „directe”, Klopp susţine despre antrenorul pe care l-a întâlnit de 29 de ori în carieră că este „cel mai bun pe care l-a văzut în viaţa lui”.

„Nu știu 100% dacă eu și Guardiola ne plăcem. Știu doar că există respect între noi. Au existat discuții, ne-am și sunat. Am trecut printr-o perioadă dificilă într-o chestiune personală și am discutat atunci cu el.

Cât timp suntem la cârma a două formații rivale, de ce ar trebui să avem o relație de prietenie? Peste ani, când ne vom întâlni și vom privi în urmă, vor fi multe lucruri pe care le-am putea împărtăși și probabil că asta se va întâmpla.

Guardiola e cel mai bun antrenor pe care l-am văzut în viaţa mea. Și nu am vreo îndoială când spun asta. Fac aceeaşi treabă şi sunt destul de bun, aşa că ştiu să recunosc excelenţa… Întrebaţi-mă, vă răspund. Pentru mine este cel mai bun”, a spus Klopp.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și