Închide meniul

Liverpool s-a înțeles cu portarul refuzat de Universitatea Craiova! Când va ajunge pe Anfield

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 12:42

Reclamă
Liverpool s-a înțeles cu portarul refuzat de Universitatea Craiova! Când va ajunge pe Anfield

Liverpool s-a înțeles cu portarul refuzat de Universitatea Craiova!

Profimedia

Liverpool s-a înțeles cu portarul refuzat de Universitatea Craiova!„Cormoranii” au ajuns la un acord pentru transferul portarului Giorgi Mamardasvili de la formaţia Valencia CF, internaţionalul georgian urmând să joace pentru clubul englez din sezonul viitor, informează Reuters.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mamardaşvili, în vârstă de 23 de ani, va evolua până la finalul sezonului pentru Valencia, pentru care a disputat 102 meciuri până în prezent, înainte de a muta pe Anfield, în vara viitoare.

Liverpool s-a înțeles cu portarul refuzat de Universitatea Craiova!

Clubul FC Liverpool a anunţat marţi seară transferul lui Mamardasvili, fără să ofere alte detalii, însă mass-media britanică evaluează această tranzacţie la 30 de milioane de lire sterline (35,5 milioane euro), notează agerpres.ro.

Mamardasvili a făcut o impresie foarte bună prin evoluţiile sa la EURO 2024, unde selecţionata Georgiei a atins optimile de finală.

Giorgi Mamardasvili a fost propus la Universitatea Craiova în vara anului 2020, în timp ce acesta evolua la Lokomotiv Tibilisi. Totuși, oltenii nu au venit cu niciun răspuns, iar portarul a ajuns, în cele din urmă, la Valencia.

Reclamă
Reclamă

„L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi, dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine așa”, a spus Akaki Khubutia, care le-a făcut oltenilor propunerea, om cu multe sezoane în fotbalul românesc.

Mohamed Salah a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League

Mohamed Salah a început perfect noul sezon şi a scris istorie la debutul lui Arne Slot în Premier League. Egipteanul în vârstă de 32 de ani a fost MVP-ul partidei Ipswich – Liverpool, scor 0-2, din prima etapă a noului sezon din campionatul Angliei.

„Cormoranii” s-au chinuit în prima repriză şi nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii nou-promovatei. După pauză s-a făcut remarcat Salah. Starul lui Liverpool a dat recital.

Reclamă

În minutul 60, Salah a scăpat pe culoar şi l-a servit excelent pe Diogo Jota. L-a lăsat pe portughez singur cu portarul advers şi Liverpool a deschis scorul.

La scurt timp distanţă şi-a trecut numele pe tabelă şi Mohamed Salah. Acesta a profitat de o eroare din defensiva gazdelor şi a marcat. A atins o bornă uriaşă.

Salah a marcat pentru a 9-a oară în prima etapă din Premier League, mai mult decât orice alt jucător din istoria competiţiei.

Liverpool a reuşit să o învingă cu 2-0 pe Ipswich şi înlocuitorul lui Jurgen Klopp a avut startul dorit pe banca grupării din Anfield. Arne Slot va sta în faţa fanilor peste o săptămână, cu Brentford.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:34

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

16:30

Alex Chipciu a primit vestea de la Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat înainte de meciul Kosovo – România

15:37

Carlo Ancelotti, mesaj direct despre Kylian Mbappe după primele meciuri la Real Madrid: „Nu e momentul să ne facem griji”

15:28

Risto Radunovic se gândește doar la calificare, înainte de FCSB – LASK Linz: „Vreau să jucăm în Europa League!”

15:17

Elias Charalambous, mesaj de luptă înainte de FCSB – LASK Linz! A comentat și ultimele rezultate: „Ne vom reveni! Să fiți siguri”

15:02

Mihai Rotaru, ofertă pentru un fost atacant din LaLiga! Lovitura pe care o încearcă patronul Universităţii Craiova

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și