Închide meniul
Foto

Luis Diaz a marcat pentru Liverpool și a făcut imediat un gest emoționant! Ce era scris pe tricoul columbianului

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 noiembrie 2023, 21:11

Luis Diaz a marcat pentru Liverpool și a făcut imediat un gest emoționant! Ce era scris pe tricoul columbianului

Luis Diaz a marcat pentru Liverpool și a făcut imediat un gest emoționant!

Luis Diaz, în meciul dintre Luton și Liverpool / Profimedia

Luis Diaz a marcat pentru Liverpool și a făcut imediat un gest emoționant! Jucătorul din Columbia a transmis un mesaj dedicat tatălui său, care a fost răpit de un grup infracțional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida dintre Luton și Liverpool, pe cel mai mic stadion din Premier League, atacantul columbian a marcat golul egalizator în prelungirile partidei și a ținut să transmită un mesaj, având în vedere situația tatălui său.

Luis Diaz a marcat pentru Liverpool și a făcut imediat un gest emoționant!

Pe cel mai mic stadion din Premier League, Luton a deschis scorul în minutul 80 prin Tahith Chong, după un contraatac iniţiat de Ross Barkley. Golul egalării a fost reuşit în minutul 90+5 de Luis Diaz, fotbalist al cărui tată a fost răpit săptămâna trecută de ELN, ultima grupare de gherilă activă în Columbia. Luis Diaz a dedicat golul tatălui său, notează agerpres.ro.

După ce a înscris acest gol, Luis Diaz și-a ridicat tricoul pentru a arăta un mesaj. Mesajul transmis de acesta a fost „Libertad para papa!” (n.r. Libertate pentru tata!). (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

După acest meci, în clasamentul Premier League, Liverpool este pe locul 3, la 3 puncte de lider, campioana en titre Manchester City, şi la 2 puncte de ocupanta locului 2, Tottenham, ce are un meci mai puţin disputat. De cealaltă parte, cei de la Luton au urcat pe poziția a 17-a, cu 6 puncte.

Reclamă

Mama lui Luis Diaz a fost eliberată. Iniţial s-a crezut că ambii părinţi ai lui Diaz sunt în siguranţă

Mama lui Luis Diaz a fost eliberată, dar tatăl lui este ţinut în continuare prizonier. După ce ştirea răpirii celor doi a făcut înconjurul lumii, a apărut informaţia, falsă, că ambii au fost eliberaţi. Numai mama lui Luis Diaz a fost eliberată.

Potrivit unui apropiat al familiei, părinții starului de la Liverpool au fost răpiți în apropierea unei benzinării, în timp ce se întorceau acasă, de la niște rude.

„În apropiere de o benzinărie au venit 4 persoane pe motociclete. Ei i-au amenințat și i-au pus pe cei doi (n.r. pe părinții lui Luis Diaz) să se urce într-un vehicul. 2 dintre atacatori s-au aflat în aceași mașină cu Luis Manuel și Cilenis, în timp ce ceilalți i-au urmărit, pe motociclete. S-au îndreptat către zona rurală”, a transmis cel mai bun prieten al tatălui lui Luis Diaz.

Reclamă 4 / 0/3

La scurt timp după aflarea veștii că părinții fotbalistului au fost răpiți, oficialii clubului din Anglia au transmis un mesaj, prin intermediul site-ului oficial.

„Liverpool Football Club poate confirma că este la curent cu o situaţie în curs de desfăşurare care implică familia lui Luis Diaz în Columbia. Sperăm din tot sufletul ca această problemă să fie rezolvată în siguranţă şi cât mai curând posibil. Între timp, binele jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată”, au transmis oficialii cormoranilor, prin intermediul site-ului oficial.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și