Închide meniul

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba! Pep Guardiola pregătește lovitura anului în Premier League

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2022, 13:49

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba! Pep Guardiola pregătește lovitura anului în Premier League

Paul Pogba e la Manchester United din 2016

Paul Pogba e la Manchester United din 2016 / Hepta

  • Paul Pogba a cucerit Europa League, Cupa Ligii Angliei și Supercupa Angliei cu Manchester United
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba. Francezul e liber de contract la finalul sezonului și o poate părăsi pe Manchester United ca să se alăture marilor rivali ai „diavolilor”. Pep Guardiola vrea să-l transforme într-o piesă importantă pe Etihad Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Pogba a intrat într-un con de umbră la Manchester United și nu mai e demult unul dintre favoriții fanilor de pe Old Trafford. Din contră, mijlocașul a fost acuzat că nu dă totul în meciuri și la antrenamente.

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba

Daily Mail anunță că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura lui Pogba. Cum în câteva săptămâni francezul va rămâne fără angajament, campionul mondial din 2018 poate ajunge gratis la echipa lui Pep Guardiola.

Reclamă

Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, dar City are toate resursele să-i ofere un salariu mai mare. De semnătura lui Paul Pogba s-au mai interesat si PSG și Juventus.

105 milioane de euro a plătit Manchester United ca să-l aducă pe Paul Pogba de la Juventus, în 2016. De atunci, fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Diavolii” n-au mai cucerit vreun trofeu de cinci ani.

Reclamă

În 2012, Manchester United îl lăsa pe Paul Pogba să plece gratis, la Juventus.

Ultimul star care s-a transferat de la Manchester United la Manchester City a fost Carlos Tevez, în 2009, pentru 29 de milioane de euro.

Manchester City, eliminată dramatic din UEFA Champions League

City a fost eliminată din UEFA Champions League de Real Madrid într-o manieră dramatică. După ce a câștigat cu 4-3 manșa tur de pe Etihad, trupa lui Guardiola s-a prăbușit pe Santiago Bernabeu în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid era condusă cu 0-1 de Manchester City în minutul 89 și avea nevoie de două goluri pentru a împinge meciul în prelungiri. Fix asta s-a întâmplat. Rodrygo, de nicăieri, a făcut „dubla” în decurs de 90 de secunde. În prelungiri, Benzema a marcat golul decisiv din penalty.

Manchester City nu a câștigat vreodată Liga Campionilor, deși a investit miliarde de euro în transferurile de jucători. Cu Guardiola, cetățenii au fost cel mai aproape în 2021, când au pierdut finala, cu Chelsea.

Pe de altă parte, în Anglia, City se luptă să câștige al patrulea titlu în Premier League din ultimii cinci ani. În această perioadă, echipa lui Guardiola a câștigat o Cupă a Angliei, patru Cupe ale Ligii și două Supercupe.

Pep Guardiola n-a mai vorbit cu jucătorii după eliminarea din Liga Campionilor

Antrenorul catalan susține că înfrângerea din semifinale va ajuta clubul de pe Etihad în viitor. Guardiola a dat asigurări că va da totul să câștige râvnitul trofeu în sezonul următor. De la meciul de pe Bernabeu nu a mai vorbit cu jucătorii săi.

Nu am vorbit cu jucătorii deloc, niciun cuvânt nu poate ajuta. Este doar o chestiune de timp, trebuie să dormim cât mai bine și să ne gândim la următorul obiectiv. Am senzația că cei din Abu Dhabi care au cumpărat acest club și au investit în aceste facilități și jucători incredibili, ca multe alte cluburi din lume, au făcut asta nu doar pentru a câștiga Liga Campionilor.

Clubul nu mi-a cerut niciodată să câștig vreun titlu, mi-a cerut să joc cât mai bine, să concurez cu toate echipele din Anglia și din Europa. Este complet opusul a ceea ce cred oamenii. Poate că nu sunt suficient de bun pentru a ajuta echipa să câștige Champions League. Nimeni nu știe ce s-ar fi întâmplat cu alți jucători sau manageri”, a spus Pep Guardiola, la conferința de presă dinaintea următorului meci al lui Manchester City din Premier League, cu Newscastle.

2016 e anul în care a ajuns Pep Guardiola la Manchester City. Înainte de a ajunge în Anglia, catalanul le-a antrenat pe Barcelona și Bayern Munchen. El a reușit să câștige Liga Campionilor doar cu Barcelona, de două ori.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu