Închide meniul
Foto

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Croatul de 21 de ani a devenit cel mai scump fundaş din istorie!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 august 2023, 13:38

Reclamă
Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Croatul de 21 de ani a devenit cel mai scump fundaş din istorie!

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol!

Josko Gvardiol semnează contractul cu Manchester City / Facebook Manchester City

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol! Fundaşul croat în vârstă de 21 de ani a semnat cu campioana Angliei. Gvardiol a fost transferat de la RB Leipzig pentru 90 de milioane de euro! Astfel, el a devenit cel mai scump fundaş din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a mai transferat în această vară un jucător croat, pe Mateo Kovacic, pe care l-a adus de la Chelsea.

Manchester City l-a prezentat pe Josko Gvardiol!

Manchester City l-a dorit şi în vara anului trecut pe Gvardiol, dar „cetăţenii” nu s-au înţeles atunci la preţ cu cei care conduc echipa din Bundesliga.

Gvardiol l-a depăşit acum pe Harry Maguire în topul celor mai scumpi fundaşi din istorie. Maguire era cumpărat în 2019 de Manchester United de la Leicester pentru 87 de milioane de euro.

Josko Gvardiol e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 75 de milioane de euro. Leipzig l-a cumpărat în vara lui 2021 de la Dinamo Zagreb pentru 18.8 milioane de euro.

Reclamă

Ce spunea Pep Guardiola despre Josko Gvardiol, jucător care are un nume asemănător cu al lui

Pep Guardiola a insistat pentru transferul lui Josko Gvardiol. Antrenorul „cetăţenilor” a remarcat şi asemănarea de nume între el şi fundaşul croat.

Ce nume frumos are! În acest moment face vizita medicală. Toată lumea știe că este aici. Sperăm ca actele să fie finalizate în următoarele ore.

Nu știu dacă vom mai face transferuri, dar cred că se va mai întâmpla ceva, deși încă nu s-a rezolvat”, a declarat Pep Guardiola, citat de mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli! Algerianul pleacă de la Manchester City după cinci ani

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli. După cinci sezoane petrecute la Manchester City, algerianul de 32 de ani merge în Arabia Saudită, una dintre destinaţiile preferate ale jucătorilor de top din această vară.

Ajuns la Manchester City în vara anului 2018, atunci când a fost transferat de la Leicester pentru 67,8 milioane de euro, Mahrez a ajuns la Al-Ahli pentru suma de 30 de milioane de lire steline. Algerianul a semnat cu formaţia din Arabia Saudită un contract valabil până în iunie 2027.

Riyad Mahrez nu făcuse deplasarea în Asia alături de Manchester City, pentru pregătirea noului sezon. Algerianul a negociat cu formaţia din Arabia Saudită, iar vinerea trecută transferul său a fost oficializat.

„Am avut cinci ani de neuitat la acest club, am lucrat cu jucători incredibili, suporteri fanstatici şi cu cel mai bun antrenor din lume. Am rămas cu amintiri minunate de la câştigarea titlurilor în Premier League, de la bătăliile pe care le-am avut cu Liverpool şi Arsenal sezonul trecut, care au subliniat dorinţa noastră colectivă şi mentalitatea de a fi cei mai buni. Manchester City va fi mereu o parte uriaşă şi fericită a vieţii mele”, a spus Riyad Mahrez, pentru mancity.com.

În cele cinci sezoane petrecute la Manchester City, Mahrez a evoluat în 236 de meciuri, reuşind să înscrie 78 de goluri şi să ofere 59 de pase decisive. În această perioadă, algerianul a cucerit 12 trofee cu „cetăţenii”, printre care patru titluri în Premier League şi Liga Campionilor la finalul sezonului trecut.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și