Închide meniul

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli! Algerianul pleacă de la Manchester City după cinci ani

Alex Masgras Publicat: 28 iulie 2023, 15:44

Reclamă
Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli! Algerianul pleacă de la Manchester City după cinci ani

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli

Riyad Mahrez, cu trofeul Ligii Campionilor / Profimedia

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli! După cinci sezoane petrecute la Manchester City, algerianul de 32 de ani merge în Arabia Saudită, una dintre destinaţiile preferate ale jucătorilor de top din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns la Manchester City în vara anului 2018, atunci când a fost transferat de la Leicester pentru 67,8 milioane de euro, Mahrez va merge la Al-Ahli pentru suma de 30 de milioane de lire steline. Algerianul a semnat cu formaţia din Arabia Saudită un contract valabil până în iunie 2027.

Riyad Mahrez a semnat cu Al-Ahli! Algerianul pleacă de la Manchester City după cinci ani

Riyad Mahrez nu făcuse deplasarea în Asia alături de Manchester City, pentru pregătirea noului sezon. Algerianul a negociat cu formaţia din Arabia Saudită, iar în cursul zilei de vineri, transferul său a fost oficializat.

Tot astăzi, Mahrez a avut un mesaj pentru fanii lui Manchester City:

„Am avut cinci ani de neuitat la acest club, am lucrat cu jucători incredibili, suporteri fanstatici şi cu cel mai bun antrenor din lume. Am rămas cu amintiri minunate de la câştigarea titlurilor în Premier League, de la bătăliile pe care le-am avut cu Liverpool şi Arsenal sezonul trecut, care au subliniat dorinţa noastră colectivă şi mentalitatea de a fi cei mai buni. Manchester City va fi mereu o parte uriaşă şi fericită a vieţii mele”, a spus Riyad Mahrez, pentru mancity.com.

Reclamă

În cele cinci sezoane petrecute la Manchester City, Mahrez a evoluat în 236 de meciuri, reuşind să înscrie 78 de goluri şi să ofere 59 de pase decisive. În această perioadă, algerianul a cucerit 12 trofee cu „cetăţenii”, printre care patru titluri în Premier League şi Liga Campionilor la finalul sezonului trecut.

Înainte de a ajunge la Manchester City, Riyad Mahrez a cucerit titlul în Premier League cu Leicester, în sezonul 2015/16, sezon în care a fost declarat jucătorul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Jordan Henderson s-a transferat şi el în Arabia Saudită

Vara aceasta, mai mulţi jucători de top au luat drumul Arabiei Saudite. După ce Cristiano Ronaldo a deschis uşa în iarnă, aşa cum a spus-o chiar el, fotbalişti precum Karim Benzema, N’Golo Kante, Kalidou Koulibaly, Roberto Firmino, Marcelo Brozovic, Sergej Milinkovic-Savic, Alex Telles, Ruben Neves sau Edouard Mendy, Jordan Henderson, căpitanul lui Liverpool, ajunge şi el în Arabia Saudită.

Henderson a semnat cu Al-Ettifaq, echipa antrenată de Steven Gerrard. El va evolua la formaţia din Arabia Saudită până în iunie 2026. Liverpool a primit pentru transferul fostului căpitan suma de 14 milioane de euro.

Jordan Henderson, care a petrecut 12 ani la Liverpool, a evoluat în 492 de partide pentru „cormorani”, reuşind să câştige 8 trofee la formaţia de pe Anfield.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și