Închide meniul
NEWS ALERT

Manchester United a anunțat oficial plecarea lui Cristiano Ronaldo! Bombă în fotbalul mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2022, 19:35 / Actualizat: 22 noiembrie 2022, 20:37

Manchester United a anunțat oficial plecarea lui Cristiano Ronaldo! Bombă în fotbalul mondial

Cristiano Ronaldo, United

Cristiano Ronaldo, într-un meci / Profimedia

Manchester United a anunțat oficial plecarea lui Cristiano Ronaldo. Cele două părți au rupt contractul de comun acord, a anunțat clubul englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înțelegerea dintre clubul de pe Old Trafford și starul portughez a fost întreruptă de comun acord, iar Cristiano Ronaldo nu va mai juca pentru Manchester United după încheierea Campionatului Mondial din Qatar.

Manchester United a anunțat oficial plecarea lui Cristiano Ronaldo

„Cristiano Ronaldo urmează să părăsească Manchester United de comun acord, cu efect imediat. Clubul îi mulțumește pentru contribuția sa imensă în cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care a reușit 145 de goluri în 346 de apariții, și îi urează succes lui și familiei sale pentru viitor.

Toată lumea de la Manchester United rămâne concentrată pe continuarea progresului echipei sub Erik ten Hag și să lucreze împreună pentru a obține succes pe teren”, se arată în comunicatul oficial emis marți de Manchester United.

Reclamă

 

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV, că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ronaldo a făcut până acum unul dintre cele mai slabe sezoane din carieră, reușind un singur gol în 10 apariții în Premier League. Sub comanda lui Erik ten Hag, starul lusitan a fost „retrogradat” pe banca de rezerve. El revenise la United în august 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo: „Nu îl respect pe Erik ten Hag!”

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și