Închide meniul

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag! Ce se întâmplă cu antrenorul olandez

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2024, 9:17

Reclamă
Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag! Ce se întâmplă cu antrenorul olandez

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag! Ce se întâmplă cu antrenorul olandez

Erik ten Hag, după ce a câştigat Cupa Angliei / Profimedia

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag. Antrenorul olandez, sosit pe Old Trafford în urmă cu doi ani, nu a avut parcursul pe care şi l-a imaginat, dar a reuşit să încheie sezonul trecut într-o notă pozitivă, câştigând finala Cupei Angliei în faţa rivalei din oraş, Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele fluctuante din timpul sezonului au pus însă un mare semn de întrebare în privinţa viitorului antrenorului olandez, mai ales că mulţi fani îşi pierduseră răbdarea cu acesta.

Manchester United a luat decizia finală în privinţa lui Erik ten Hag! Ce se întâmplă cu antrenorul olandez

Potrivit jurnalistului David Ornstein de la The Athletic, Manchester United a decis să meargă în continuare pe mâna antrenorului olandez. Mai mult, în curând, cele două părţi vor ajunge şi la masa negocierilor. Actuala înţelegere a lui Ten Hag cu Manchester Untied expiră în 2025.

„Erik ten Hag va rămâne antrenorul celor de la Manchester United. Analiza de la sfârșitul sezonului a culminat cu decizia de a îl păstra pe antrenorul de 54 ani. După discuțiile de astăzi, olandezul va rămâne la Old Trafford și va purta negocieri pentru prelungirea contractului”, a anunţat David Ornstein, pe contul său de X (fostul Twitter).

În cariera sa, Erik ten Hag le-a antrenat pe Go Ahead Eagles, FC Bayern II, FC Utrecht, Ajax şi Manchester United.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo a marcat un gol superb pentru naţionala Portugaliei! Bornă impresionantă atinsă de starul de 39 de ani

Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” de senzaţie pentru naţionala Portugaliei! Starul portughez a marcat în minutele 50 şi 60 ale partidei. Portugalia a obţinut o victorie concludentă înainte de EURO, cu 3-0, împotriva Irlandei.

În minutul 50 al partidei, starul portughez a înscris după o fază extraordinară. Ronaldo a primit un balon în partea dreaptă, a driblat un adversar cu o „bicicletă”, apoi a finalizat în vinclu. Ulterior, în minutul 60 al partidei, Ronaldo şi-a completat „dubla”.

Jota a pasat perfect pentru Ronaldo, care a şutat din prima, imparabil. Cu cele două goluri marcate în amicalul cu Irlanda, Ronaldo a ajuns la 130 de goluri marcate pentru naţionala Portugaliei, în 207 partide disputate. Starul portughez mărturisea că îşi propune să depăşească 1.000 de goluri marcate în întreaga carieră.

Reclamă

Ronaldo a depăşit deja borna de 850 de goluri marcate în cariera de fotbalist profesionist. Cristiano Ronaldo ţinteşte un nou titlu european cu Portugalia. Ronaldo a câştigat Campionatul European cu Portugalia în 2016.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:57

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

18:36

Drama neştiută a lui Florin Niţă! Povestea din spatele „eroului” naţionalei: „Plâng, dacă încep să povestesc!”

18:22

„O greşeală fatală!” Avertisment pentru România, înaintea duelului decisiv cu Slovacia: „Nu va fi un meci de salon!”

18:21

Mihai Stoichiță i-a făcut tactica lui Edi Iordănescu înainte de Slovacia – România: „Trebuie să fim inteligenți!”

17:41

Max Verstappen, prima reacție după ce a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și