Închide meniul

Manchester United s-a înțeles cu Mason Mount. Echipa lui Ten Hag, lovitură pe piața transferurilor

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2023, 19:56

Manchester United s-a înțeles cu Mason Mount. Echipa lui Ten Hag, lovitură pe piața transferurilor

Manchester United s-a înțeles cu Mason Mount

Mason Mount, în timpul unui meci la Chelsea/ Profimedia

Manchester United s-a înțeles cu Mason Mount. După lungi runde de negocieri între Chelsea și „diavolii roșii”, cele două cluburi au ajuns la un acord, pentru transferul mijlocașului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa londoneză va primi în schimbul fotbalistului de 24 de ani suma de 65 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga bonusuri în valoare de 5 milioane de euro.

Manchester United s-a înțeles cu Mason Mount. Mijlocașul a fost principala țintă a „diavolilor”

Mijlocașul care a fost legitimat la Chelsea a fost ținta principală a celor de la United, pentru această perioadă de transferuri. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, jucătorul efectuează vizita medicală și va fi prezentat oficial de clubul din Manchester. Transferul acestuia îl pune în dificultate pe noul antrenor al lui Chelsea, Mauricio Pochettino. Acesta l-a admirat mereu pe jucător și ar fi dorit să îl utilizeze, în sezonul următor.

Mason Mount a fost legitimat la Chelsea încă de la vârsta de 6 ani, din anul 2005. În cariera sa a mai fost împrumutat la Vitesse și Derby County. La Derby a fost pregătit de către Frank Lampard. Odată cu venirea acestuia la Chelsea, Mason a primit mai multe șanse la prima echipă, iar acesta a confirmat rapid.

În perioada petrecută în lotul „aristocraților”, Mount a jucat 195 de partide pentru prima echipă și a marcat 33 de goluri. De asemenea, acesta a câștigat alături de echipa londoneză un trofeu UEFA Champions League, în sezonul 2020/2021, o Supercupă a Europei, în sezonul 2021/2022 și o Cupă Mondială a Cluburilor, în anul 2022. În momentul de față, este cotat la 60 de milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Christopher Nkunku a semnat cu Chelsea! Anunţul oficial al formaţiei de pe Stamford Bridge

La patru ani distanţă, Leipzig a făcut profit cu transferul lui Nkunku. A fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei din ultimele sezoane. Potrivit lui Fabrizio Romano, Chelsea a plătit în jur de 60 de milioane de euro pentru aducerea francezului de 25 de ani.

„Sunt extrem de fericit să ajung la Chelsea. S-a făcut un efort mare pentru a fi adus la club. Abia aştept să mă întâlnesc cu noul antrenor şi cu noii coechipieri. Vreau să le arăt fanilor lui Chelsea ce pot să fac pe teren.

După ce am jucat în Ligue 1 şi în Bundesliga, voiam să ajung şi în Premier League, unul dintre cele mai puternice campionate din lume. Sunt nerăbdător să încep această provocare şi sunt mândru să port tricoul lui Chelsea”, a declarat Nkunku, pe site-ul oficial al londonezilor.

Reclamă 4 / 0/3

În ultimul său sezon la Leipzig, Nkunku a marcat 23 de goluri în 36 de partide în toate competiţiile. În total, în cele 172 de meciuri disputate în tricoul lui Leipzig, el a marcat 72 de goluri şi a oferit 56 de pase decisive. În sezonul 2021/22, Nkunku a marcat 35 de goluri în toate competiţiile şi a fost numit jucătorul sezonului în Bundesliga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și