Închide meniul

Manchester United vrea să-l vândă pe „nimic” pe Harry Maguire. Suma este infimă față de cea din 2019

Alexandra Costea Publicat: 13 octombrie 2024, 12:37

Reclamă
Manchester United vrea să-l vândă pe nimic” pe Harry Maguire. Suma este infimă față de cea din 2019

Manchester United vrea să-l vândă pe „nimic” pe Harry Maguire

Harry Maguire în meciul de pe Villa Park - Profimedia

Manchester United vrea să-l vândă pe Harry Maguire, pe o sumă de „nimic”. Britanicul în vârstă de 31 de ani a ajuns în 2019 la „Diavolii roșii” în schimbul a 87 de milioane de euro. Acum, la patru ani și jumătate de la transferul pe Old Trafford, englezul este pe cale să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani, Harry Maguire și-a pierdut treptat statutul de titular, iar acum Manchester United a decis să ia o măsură drastică. Aflat în ultimul an de contract cu „Diavolii”, englezul a jucat în doar 9 meciuri în această stagiune.

Manchester United vrea să-l vândă pe „nimic” pe Harry Maguire. Suma este infimă față de cea din 2019

Erik ten Hag a solicitat să fie inclus pe lista de transferuri, notează BBC. Potrivit sursei menționate, clubul de pe Old Trafford a stabilit și prețul jucătorului: doar 10 milioane de lire sterline, echivalentul a 12 milioane de euro. Suma este considerată de„nimic” comparativ cu cea plătită în 2019. Potrivit TransferMarkt, cota de piață a lui Harry Maguire este de 18 de milioane de euro. Britanicul a jucat 218 meciuri în tricoul „Diavolilor roșii”.

În prezent, Manchester United mai are alți cinci fundași centrali în echipă: Lisandro Martinez, Leny Yoro, Matthjus de Ligt, Victor Lindelof și Jonny Evans.

Harry Maguire a fost aproape să plece de pe Old Trafford, dar transferul nu s-a mai concretizat. „Diavolii roșii” au acceptat oferta de 35 de milioane de euro din partea lui West Ham United. Cu toate acestea, tranzacția a picat în ultimul moment.

Reclamă
Reclamă

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Harry Maguire a refuzat oferta de la West Ham United, care nu a îndeplinit cerințele sale. De asemenea, o sursă apropiată fundașului central a indicat că acesta își dorește să rămână la Manchester United și să lupte pentru un loc de titular.

”Harry o respectă pe West Ham, dar nu a existat niciodată un acord între cele două părți. 

Harry rămâne la United, iubește clubul și crede că va avea foarte multe oportunități de a juca”, a transmis jurnalistul Fabrizio Romano.

Reclamă

Harry Maguire a ratat meciurile Angliei din cauza unei accidentări

Maguire va fi indisponibil pentru câteva săptămâni din cauza accidentării suferite în meciul de duminica trecută, notează DPA. Fundașul de la Old Trafford a fost ajutat să părăsească terenul la sfârșitul primei reprize. Partida s-a încheiat la egalitate între United și Aston Villa (0-0) în Premier League.

”Dezamăgit să mă aleg cu o accidentare în weekend, vor fi câteva săptămâni pe tuşă pentru mine, dar voi reveni mai puternic”, a scris britanicul pe Instagram.

Maguire a reușit să fie titular în meciul cu Aston Villa, acesta fiind al treilea său meci din acest sezon de Premier League. Acum două săptămâni, el a intrat pe teren din banca de rezerve în meciul  cu FC Porto. Atunci a marcat golul egalizator în ultimul minut (3-3).

Harry Maguire nu a fost convocat de selecționerul Angliei, Lee Carsley, pentru meciurile din Liga Națiunilor cu Grecia și Finlanda. Kobbie Mainoo era singurul jucător de la United inclus în echipa Angliei, dar s-a retras din cauza unei accidentări. De asemenea, Alejandro Garnacho și Moussair Mazraoui vor lipsi de la meciurile pentru Argentina și Maroc.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:35 13 oct.

Austria – Norvegia 5-1! Umilinţă totală pentru Erling Haaland şi coechipierii săi! Anglia a învins Finlanda. Rezultatele serii

23:28 13 oct.

Mihai Stoichiţă, înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Mi-aş dori că terminăm grupa cu victorii”

23:22 13 oct.

EXCLUSIV„Să nu vă fie frică!” Lukasz Szukala este convins că FCSB le poate răpune şi pe Rangers, Olympiakos şi Manchester United

23:07 13 oct.

„Mircea Lucescu poate să facă asta!” Marele câştig după victoria din Cipru: „Mulţi vor avea discuţia asta cu selecţionerul!”

22:49 13 oct.

Bernadette Szocs, înainte de Campionatul European Individual 2024 (15-20 octombrie): „Doresc medalii în toate probele”

22:27 13 oct.

„Tricolorii” au ajuns la Kaunas: „Nu e cea mai călduroasă primire!” Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 4 EXCLUSIVMircea Lucescu, vehement înainte de Lituania – România (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Poate fi un meci decisiv!” 5 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 6 Ce au scris jurnaliștii italieni despre prestația lui Dennis Man după Cipru – România, 0-3. Fotbalistul Parmei a deschis scorul
Citește și