Închide meniul

Mikel Arteta, reacţie emoţionantă după Arsenal – Southampton 3-3: „Este clar, îi iubesc!”. Cum arată clasamentul în Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 10:14

Mikel Arteta, reacţie emoţionantă după Arsenal – Southampton 3-3: „Este clar, îi iubesc!. Cum arată clasamentul în Premier League

Mikel Arteta, reacţie emoţionantă după Arsenal - Southampton 3-3

Mikel Arteta l-a încurajat pe Gabriel Jesus la finalul meciului / Profimediaimages

Mikel Arteta a avut o reacţie emoţionantă după Arsenal – Southampton, scor 3-3, primul meci al etapei a 32-a din Premier League. „Tunarii” s-au încurcat, pe teren propriu, cu ultima clasată din campionatul Angliei. Chiar şi aşa, antrenorul londonezilor a ţinut să îşi felicite jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz a marcat pe Emirates după numai 27 de secunde. A profitat de o eroare colosală făcută de portarul lui Arsenal, Ramsdale. Şi fostul jucător al „tunarilor”, Theo Walcott, a marcat în primul sfert de oră. Southampton a condus cu 2-0 şi 3-1, dar a plecat cu un singur punct.

Mikel Arteta, reacţie emoţionantă după Arsenal – Southampton 3-3

Mikel Arteta a oferit primele declaraţii după a treia remiză la rând în Premier League. Este în faţa marelui derby cu Manchester City, care poate conta decisiv în lupta pentru câştigarea titlului.

Evident, sunt nemulțumit de rezultat. Ne-am făcut meciul dificil, dar greșelile fac parte din fotbal. Pentru modul în care am reacționat, îmi iubesc jucătorii mai mult ca oricând. A fost un final de meci incredibil, trebuia să câștigăm. Ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am reușit, suntem dezamăgiți din acest punct de vedere. Nu putem să primim trei goluri acasă. Dacă primește trei goluri în Premier League, e foarte greu să câștigi un meci.

Această echipă tânără a reacționat într-un mod incredibil, spiritul pe care l-au arătat, a fost o plăcere să privești. Mesajul este clar: îi iubesc! Avem acest spirit de luptă care ne poate ajuta în orice meci.

Reclamă

Trebuie să reducem erorile din apărare, e clar. Obiectivul nostru a devenit mai greu, dar abia aștept meciul cu Manchester City, e genul de meci pe care abia aștepți să-l joci. Trebuie să mergem și să câștigăm, pentru că miza este uriașă. Asta e frumusețea fotbalului, sunt sigur că va fi o deplasare incredibilă la Manchester, dar vom fi pregătiți„, a declarat Mikel Arteta pentru Sky Sports, citat de digisport.ro.

Arsenal a încheiat la egalitate, scor 3-3, meciul de pe teren propriu cu Southampton, în etapa a 32-a din campionatul Angliei. Echipa antrenată de Mikel Arteta a reuşit egalarea după două goluri marcate în minutele 88 şi 90+1.

Pentru Arsenal au punctat Martinelli (20), Odegaard (88) şi Saka (90+1). Southampton a înscris prin Alcaraz (1), Theo Walcott (14) şi Caleta-Car (66).

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, Arsenal este lider şi are 75 de puncte, cu cinci mai multe decât Manchester City, care are două meciuri mai puţin disputate. Southampton rămâne pe ultimul loc, cu 24 de puncte.

Cum arată clasamentul actualizat în Premier League:

Arsenal continuă să fie pe primul loc

Cu cât a ajuns să se vândă un bilet la meciul lui Arsenal din ultima etapă

Este de necrezut cu cât a ajuns să se vândă un bilet la meciul lui Arsenal din ultima etapă din Premier League. Fanii londonezilor își doresc cu orice preț să asiste la partida în care echipa lui Mikel Arteta ar putea câștiga titlul, după o așteptare de 19 ani.

Suporterii continuă să viseze cu ochii deschiși la trofeu și încearcă să facă rost de un bilet pentru meciul din ultima etapă. Pe 28 mai, Arsenal primește vizita lui Wolverhampton pe Emirates.

Pe site-urile specializate, un bilet pentru acea partidă se vinde chiar și cu 60.000 de euro, anunță thesun.co.uk. În mod normal, un astfel de tichet se poate cumpăra cu 150 de euro.

Fanii rivalelor au început să se amuze pe seama prețurilor incredibile. „Totul pentru a o vedea pe Manchester City, pe un ecran mare, cum câștigă trofeul?„, „M-aș bucura să fie vândute biletele cu acel preț și City să câștige trofeul„, „Este o sumă uriașă pentru a-i vedea cum nu câștigă nimic„, sunt doar câteva dintre comentariile apărute pe rețelele sociale.

Reclamă
Recomandări
  • Arsenal – Southampton 3-3
  • Ce a declarat Mikel Arteta la finalul partidei din Premier League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și