Închide meniul

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League! Moment istoric pentru starul egiptean

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2023, 20:34

Reclamă
Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League! Moment istoric pentru starul egiptean

Mohamed Salah a intrat în istoria lui Liverpool

Mohamed Salah a intrat în istoria lui Liverpool / Profimedia

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League. Starul egiptean a stabilit o bornă fabuloasă în istoria clubului de pe Anfield. Salah a marcat o „dublă” superbă în victoria fantastică obținută de formația lui Jurgen Klopp în fața marii rivale Manchester United. „Cormoranii” i-au umilit pe „diavoli” cu 7-0, bifând cea mai clară victorie din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost o seară memorabilă pentru întreaga suflare a lui Liverpool. Echipa lui Klopp a „desființat-o” pe Manchester United, cu scorul de 7-0. Mohamed Salah a fost implicat din plin în duelul de pe Anfield și a bifat un record istoric.

Mohamed Salah a devenit golgheterul all-time al lui Liverpool, în Premier League!

Salah a marcat două goluri și a oferit două assist-uri în partida cu marea rivală de pe Old Trafford. Salah a înscris prima oară în minutul 66 și a dus scorul la 4-0. Egipteanul a punctat din nou în minutul 83 și a făcut „setul” în favoarea „cormoranilor”.

Atacantul lui Jurgen Klopp și-a trecut în cont și două assist-uri, pentru Cody Gakpo și Roberto Firmino.

Grație „dublei” de vis de pe Anfield, Mohamed Salah a doborât un record extraordinar. Egipteanul a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Liverpool, în Premier League.

Reclamă

Salah a marcat 129 de goluri în 205 de apariții în campionatul Angliei.

Mohamed Salah l-a depășit în topul respectiv pe Robbie Fowler, care marcase 128 de goluri pentru „cormorani” în prima ligă engleză.

Reclamă 4 / 0/3

La rândul lor, Cody Gakpo și Darwin Nunez au înscris câte o „dublă” în poarta lui Manchester United, într-o seară de coșmar pentru trupa lui Erik ten Hag. Firmino a stabilit scorul final, cu un gol marcat în minutul 88.

Liverpool – Manchester United 7-0. Victorie istorică obținută de echipa lui Jurgen Klopp în fața marii rivale

Grație acestei victorii, Liverpool a urcat pe locul 5 în Premier League, cu 42 de puncte. De cealaltă parte, Manchester United rămâne pe locul 3, cu 49 de puncte, însă titlul este foarte departe. Liderul Arsenal are 63 de puncte.

Elevii lui Jurgen Klopp au intrat mult mai hotărâți pe teren și au controlat meciul încă de la început. După mai multe ocazii nefructificate, Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 41, după un șut frumos din interiorul careului.

Repriza secundă a fost de vis pentru „cormorani”. Darwin Nunez dubla avantajul după numai 2 minute de la startul actului secund, iar Gakpo reușea „dubla” în minutul 50. Manchester United era deja groggy, însă gazdele au continuat să atace.

Astfel, Mohamed Salah, Darwin Nunez și Roberto Firmino stabileau scorul final, trimițând de încă trei ori mingea în poarta lui David de Gea. La finalul meciului, tabela de pe Anfield indica un clar 7-0 în favoarea lui Liverpool.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și