Închide meniul

Mohamed Salah şi-a anunţat plecarea de la Liverpool după derby-ul cu Manchester United: „Este ultimul meu an la club!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2024, 11:01

Reclamă
Mohamed Salah şi-a anunţat plecarea de la Liverpool după derby-ul cu Manchester United: „Este ultimul meu an la club!

Mohamed Salah şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Mohamed Salah, în Manchester United - Liverpool 0-3 / Profimediaimages

Mohamed Salah nu s-a mai ascuns şi-a anunţat plecarea de la Liverpool după derby-ul cu Manchester United. Atacantul de 32 de ani a reuşit un gol şi două pase decisive în victoria la scor de neprezentare obţinută în faţa marii rivale, în etapa a 3-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul egiptean Mohamed Salah a declarat, duminică seară, că actualul sezon va fi ultimul al său la Liverpool.

Mohamed Salah şi-a anunţat plecarea de la Liverpool după derby-ul cu Manchester United

Salah a intrat în istoria grupării Liverpool câştigând şapte titluri importante şi marcând 214 goluri din 2017.

În această vară am petrecut mult timp cu mine însumi, încercând să gândesc pozitiv pentru că, după cum ştiţi, acesta este ultimul meu an la club. Vreau doar să mă bucur de el”, a declarat el la Sky Sports, după victoria de duminică, cu 3-0 la Manchester United, în care a marcat al treilea gol al cormoranilor.

Internaţionalul egiptean în vârstă de 32 de ani a semnat o prelungire de trei ani a contractului său în 2022, ceea ce, potrivit presei de specialitate, a făcut din el cel mai bine plătit jucător din istoria clubului englez (peste 21 de milioane de lire sterline pe an).

Reclamă
Reclamă

Mohamed Salah, performanţă uluitoare în Manchester United – Liverpool 0-3

Mohamed Salah a realizat o performanţă uluitoare în Manchester United – Liverpool 0-3. „Cormoranii” s-au impus fără drept de apel în derby-ul de pe Old Trafford, contra marii rivale.

Luis Diaz, cu o dublă, şi Mohamed Salah au fost marcatorii celor trei goluri ale lui Liverpool de pe Old Trafford.

„Teatrul viselor” se numără, cu siguranţă, printre stadioanele preferate ale lui Mohamed Salah din Premier League. În 9 meciuri disputate de egiptean pe acest stadion în toate competiţiile, Salah a marcat 10 goluri.

Reclamă

Salah a devenit al doilea jucător din istoria Premier League care înscrie 10 goluri pe un stadion al unei rivale. Primul a fost Alan Shearer, cel care a marcat 10 goluri pe Elland Road, stadionul celor de la Leeds United, potrivit OptaJoe.

Liverpool se află în acest moment pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Manchester City. Echipa lui Arne Slot este singura formaţie din Premier League care nu a primit gol în primele trei sezoane. De partea cealaltă, Manchester United este pe locul 14, cu doar 3 puncte.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:30

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi”

14:29

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, după momentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

14:07

Cristi Balaj se teme, după oferta făcută de Gigi Becali pentru Daniel Bîrligea: „FCSB ar fi o forţă pe plan internaţional!”

13:59

Max Verstappen, după Marele Premiu al Italiei: „Monopostul meu a fost transformat într-un monstru”

13:13

„Mi-e jenă!” Gigi Becali i-a cerut lui Vlad Chiricheş să „rupă” contractul cu FCSB. Răspunsul: „Astea au fost cuvintele lui!”

13:03

Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac 6 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90!
Citește și