Închide meniul

Motivul pentru care Erling Haaland nu a fost inclus în lot de Pep Guardiola. Ce se întâmplă cu starul lui Manchester City

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 16:10

Reclamă
Motivul pentru care Erling Haaland nu a fost inclus în lot de Pep Guardiola. Ce se întâmplă cu starul lui Manchester City

Motivul pentru care Erling Haaland nu a fost inclus în lot de Pep Guardiola

Pep Guardiola şi Erling Haaland / Profimediaimages

S-a aflat care este motivul pentru care Erling Haaland nu a fost inclus în lot de Pep Guardiola. Tehnicianul celor de la Manchester City le-a dat o veste proastă fanilor campioanei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul norvegian a fost integralist în partida dintre Aston Villa și Manchester City, pierdută de cetățeni cu scorul de 0-1. După acest meci, potrivit lui Guardiola, atacantul a suferit o problemă la picior și nu este disponibil pentru următorul meci.

Motivul pentru care Erling Haaland nu a fost inclus în lot de Pep Guardiola

Înaintea partidei cu Luton Town, din etapa a 16-a din Premier League, Pep Guardiola a dezvăluit faptul că Erling Haaland s-a accidentat și nu va fi în teren pentru acest duel. De asemenea, antrenorul spaniol al „cetățenilor” nu a menționat o dată exactă la care acesta va reveni în echipă.

„Haaland are o problemă la oase, o reacție la picior pe care a simțit-o şi în ultimul meci (n.r. cel cu Aston Villa). Nu poate să joace momentan.

Vom vedea ce se va întâmpla, zi de zi sau săptămână de săptămână”, a spus Pep Guardiola, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano.

Reclamă

Erling Haaland a mai fost accidentat recent. Acesta a ieșit de pe teren în partida dintre Norvegia și Insulele Feroe, din luna noiembrie. După meciul respectiv, a ratat ultima partidă a naționalei sale, din preliminariile pentru EURO 2024, dar a fost apt pentru primul meci al celor de la City, de după pauza provocată de meciurile echipelor naționale.

Impresarul lui Erling Haaland, pariu îndrăzneţ

Impresarul lui Erling Haaland a făcut un pariu îndrăzneţ. Rafaela Pimenta, care lucrează de peste 20 de ani în impresariat, a preluat atribuţiile lui Mino Raiola în cadrul agenţiei, după decesul acestuia din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Cel mai important nume reprezentat de această agenţie este cel al lui Erling Haaland. Atacantul norvegian este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii iar, în 2023, el a încheiat pe locul al doilea cursa pentru Balonul de Aur, în spatele lui Lionel Messi.

Haaland şi-a pus amprenta imediat la Manchester City, acolo unde marchează pe bandă rulantă. Adus pentru „doar” 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, în 2022, norvegianul este considerat unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai planetei.

„Haaland este senzațional, e un băiat cu picioarele pe pământ. E foarte conștient de cine este și ceea ce reprezintă. Nu l-am văzut niciodată să aibă acele schimbări care sunt aduse de faimă. Are doar 23 de ani, dar este foarte matur, foarte calm. Și îi place să mănânce!

Haaland poate deveni primul fotbalist de un miliard de euro. Nu mă refer doar la suma de transfer, ci la întregul pachet pe care îl generează de-a lungul carierei. Azi poți juca până la 35 de ani. Gândiți-vă la salariu, la sumele de transfer, la sponsori, la bilete vândute, la tricouri vândute. Un jucător precum Erling va ajunge la această sumă”, a declarat Rafaela Pimenta, pentru theguardian.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și