Închide meniul

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 mai 2024, 9:27

Reclamă
Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală

Radu Drăguşin, după intervenţia colosală din Tottenham - Manchester City / Profimedia

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin şi încearcă să profite de faptul că fundaşul român a fost mai mult rezervă la Tottenham. Fosta campioană a Italiei şi-a manifestat din nou dorinţa de a-l transfera pe fundaşul în vârstă de 22 de ani, transferat de Spurs pentru 30 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar agentul lui Radu Drăguşin, Florin Manea, a recunoscut că ia în calcul orice ofertă de la Napoli, în cazul în care tânărul jucător nu va deveni jucător de bază la gruparea din Premier League. Mai mult, The Sun a vehiculat că Drăguşin poate pleca la Napoli pentru 40 de milioane de lire sterline (n.r. 46.6 milioane de euro).

Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală

Totuşi, spurs-web.com anunţă că conducătorii lui Tottenham au luat hotărârea finală şi nu sunt dispuşi să renunţe la Radu Drăguşin. Aceştia refuză orice sumă de bani pe care ar fi dispuşi să o ofere Napoli.

Drăgușin va primi mai multe șanse de a juca în sezonul viitor. Mulţi dintre cei de la club cred că s-ar putea să se vadă adevărata valoare a fundașului în campania 2024-25. Tottenham plănuieşte să îl păstreze„, a precizat sursa citată.

Radu Drăguşin a fost titular în numai trei meciuri din Premier League. În total, în 8 apariţii, a adunat 334 de minute. Fundaşul român are o cotă de piaţă de 25 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham

Englezii au anunțat că Radu Drăgușin va fi titular în Sheffield – Tottenham, ultimul meci al sezonului pentru echipa antrenată de Ange Postecoglou. Prestația românului din meciul cu Manchester City l-a impresionat pe tehnician, care ar fi luat decizia pentru meciul de duminică.

Publicația HotspurHQ este de părere că Radu Drăgușin a fost ulul dintre cei mai buni jucători de la Tottenham, la meciul cu Manchester City, pierdut de Spurs cu scorul de 0-2.

Jurnaliștii englezi au notat faptul că Ange Postecoglou a luat astfel decizia de a-l titulariza pe fundașul echipei naționale la ultimul meci al sezonului, cu deja retrogradata Sheffield United.

Reclamă

Unul dintre cei mai buni jucători împotriva lui Manchester City și unul dintre puținii la care Ange Postecoglou se poate uita cu mândrie. Drăgușin este un titular cert pentru meciul cu Sheffield United”, a scris publicația amintită anterior, despre fundașul român.

Radu Drăguşin are nevoie să joace cât mai multe meciuri înainte de EURO 2024. Naţionala României ia startul pe 17 iunie, împotriva Ucrainei. În Grupa E au mai fost repartizate Belgia şi Slovacia.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:35

Romelu Lukaku, ca o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

22:23

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România! Casteels i-a interzis un gol care putea fi uriaş

22:12

Youri Tielemans, gol după doar 74 de secunde în Belgia – România! L-a învins pe Niță cu un șut de 114km pe oră!

22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

21:23

VIDEOIonuţ Lupescu, asaltat de fani înainte de Belgia – România! Imagini fabuloase cu fostul internaţional român

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și