Închide meniul

Newcastle a învins-o pe Arsenal după un gol ireal. S-au analizat 3 infracţiuni înainte să se valideze reuşita

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 noiembrie 2023, 22:29

Reclamă

Newcastle a învins-o pe Arsenal după un gol ireal. Acesta a fost validat după ce s-au analizat numai puţin de 3 infracţiuni. Gordon a marcat unul dintre cele mai controversate goluri din acest sezon din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scene incredibile în Newcastle – Arsenal 1-0. Gazdele s-au impus după un gol controversat. Au fost analizate numai puţin de 3 infracţiuni, iar reluările au arătat că era condiţii ca acesta să fie anulat.

Newcastle a învins-o pe Arsenal după un gol ireal

Prima fază analizată a fost cea în care s-a pus problema ca mingea să fi ieşit în afara terenului. Reluările au arătat că, mai degrabă, balonul nu mai era în joc. A doua fază incrimnată a fost cea în care Joelinton sare la cap cu Gabriel. Nici aici arbitrul Steven Attwell nu a considerat că nu fost nimic incorect.

Ultima infracţiune analizată a fost cea din momentul pasei lui Joelinton pentru Gordon. Ca şi celelalte două faze, aceasta a fost la limită, iar arbitrul a decis ca golul să fie validat.

VEZI VIDEO AICI GOLUL MARCAT DE NEWCASTLE

Reclamă

Prima repriză fără gol a fost făcută uitată pe St James Park de către Anthony Gordon, care a deschis scorul pentru gazde în minutul 64, din pasa lui Joelinton. „Tunarii” au pus presiune pe gazde, finalul s-a jucat la poarta lui Nick Pope, dar Newcastle s-a impus cu 1-0, administrând prima înfrângere stagională echipei lui Mikel Arteta.

În clasament, Newcastle are 20 de puncte şi este pe locul 6. Arsenal e pe locul 3, cu 24 de puncte.

Manchester City a învins pe Bournemouth cu 6-1. În poarta oaspeţilor a fost Ionuţ Radu

Ionuţ Andrei Radu a închis poarta lui Bournemouth în prima jumătate de oră a partidei de pe Etihad Stadium, dar campioana Angliei şi a Europei a rezolvat partida în numai şapte minute. Mai întâi a deschis scorul Jeremy Doku, în minutul 30, apoi Doku a fost servant atât pentru Bernardo Silva, în minutul 33, cât şi pentru Manuel Akanji, în minutul 37.

Reclamă 4 / 0/3

A fost 3-0 la pauză şi Guardiola l-a scos pe Haaland în partea secundă. Însă pofta de gol a „cetăţenilor” nu a fost potolită. Doku a reuşit al treilea assist al zilei, oferindu-i lui Phil Foden ocazia să înscrie, în minutul 64. Luis Sinisterra a marcat golul de onoare al oaspeţilor, însă City a mai înscris de două ori, Jeremy Doku fiind coautor la golul de 5-1, al lui Bernardo Silva.

Manchester City a redevenit lider, cu 27 de puncte, dar are un meci mai mult decât Tottenham, locul secund, cu 26  de puncte, Bournemouth se află pe poziţia a 17-a, cu 6 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și