Închide meniul
LIVE SCORE

Newcastle – Tottenham se joacă ACUM! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

Viviana Moraru Publicat: 1 septembrie 2024, 16:09

Reclamă
Newcastle – Tottenham se joacă ACUM! Radu Drăgușin, titular! Manchester United – Liverpool (18:00)

Newcastle - Tottenham, LIVE SCORE

Radu Drăgușin, în timpul unui meci la Tottenham/ Profimedia Images

Newcastle – Tottenham, duelul din etapa a treia din Premier League, este în format live score, pe AS.ro. Radu Drăgușin este titular în duelul de pe St James’ Park.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este primul meci pe care Radu Drăgușin îl va juca în acest sezon de Premier League. În precedentele două confruntări ale lui Tottenham din campionat, cu Leicester și Everton, fundașul român a fost rezervă neutilizată.

Newcastle – Tottenham, LIVE SCORE! Radu Drăgușin, titular

Min. 37: Newcastle – Tottenham 1-0! Harvey Barnes a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start la Newcastle – Tottenham:

Reclamă
Reclamă

Newcastle: Pope – Livramento, Krafth, Burn, Kelly – Longstaff, Guimaraes, Joelington – Gordin, Isak, Barnes

Tottenham: Vicari – Pedro Porro, Romero, Drăgușin, Udogie – Matar Sarr, Bissouma, Maddison – Kulusevski, Son, Odobert

Reclamă

Radu Drăgușin a profitat de accidentarea fundașului titular de la Tottenham, Micky van de Ven, și va începe de pe teren duelul „de foc” cu Newcastle. Fundașul român se află la a cincea titularizare la Spurs, după ce în a doua jumătate a sezonului trecut a mai fos titular în meciurile cu Fulham, Luton, Manchester City și Sheffield United.

Tottenham a obținut o victorie și o remiză, în primele două meciuri din Premier League. La fel a obținut și Newcastle, în etapa trecută remizând cu Bournemouth.

Meciul zilei din Premier League se va juca însă de la ora 18:00. Manchester United primește vizita rivalei Liverpool. „Cormoranii” au șase puncte, după primele două meciuri jucate, în timp ce trupa lui Erik ten Hag a obținut o victorie și o înfrângere.

În celelalte campionate puternice ale Europei se vor mai desfășura meciuri „de foc” astăzi. În Serie A, de la ora 21:45, Juventus va primi vizita celor de la AS Roma. În La Liga, Real Madrid se va duela cu Betis, de la ora 22:30. Kylian Mbappe vrea să „spargă gheața” și să marcheze primul gol în campionat pentru „galactici”.

Jamie Carragher știe de ce a fost lăsat pe bancă Radu Drăgușin, în primele două meciuri

Jamie Carragher, fostul mare fundaş al celor de la Liverpool, este de părere că există o fricţiune între Radu Drăguşin şi Ange Postecoglou din cauza numărului scăzut de minute ale internaţionalului român, dar pune acest lucru pe seama tacticii abordate de antrenorul australian, la fel ca toate problemele din apărarea londonezilor:

„Postecoglou spune mereu că are nevoie de un lot mai bun. Băiatul pe care l-au cumpărat în ianuarie (n.r. Radu Drăgușin) joacă foarte rar. Au fost acolo anumite fricțiuni pentru că nu a primit minutele pe care le voia. Nu e doar vorba despre lot, e și despre tactica lui Tottenham, cu fundașii laterali urcați la mijlocul terenului. Nu le cauzează și asta probleme?

Când mă gândesc la linia defensivă a lui Tottenham, nu o văd mai slabă decât oricare alta Premier League. E un fundaș stânga mai bun decât Udogie? Porro a fost extraordinar sezonul trecut.

Cei doi fundași centrali sunt la același nivel cu fundașii din Premier League, însă prestația echipei pe faza defensivă este foarte slabă. Când unul dintre ei lipsește, mai ales Van de Ven…. Van de Ven este unul dintre cei mai rapizi jucători din Premier League”, a declarat Jamie Carragher, potrivit HITC.com.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:03

LIVE VIDEOCursa din Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY! Oscar Piastri conduce cursa de la Monza

15:37

Când revine pe teren Dennis Politic! Anunțul făcut de căpitanul lui Dinamo: „E frustrant!”

15:15

Atromitos – PAOK LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Campioana Greciei luptă pentru a treia victorie a sezonului

14:51

„Așteptarea s-a încheiat!” Primele imagini cu Mircea Lucescu selecționer! Mesajul superb postat de echipa națională

14:04

Pep Guardiola, după debutul de sezon fabulos făcut de Erling Haaland, la Manchester City: „Nu poate fi oprit nici cu o armă”

13:58

Farul – CFR Cluj, LIVE TEXT, 18:45! Duel „de foc” între echipele lui Gică Hagi și Dan Petrescu! Echipele probabile

1 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 Napoli – Parma 2-1! Înfrângere dramatică pentru echipa lui Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice 6 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica
Citește și