Închide meniul

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford! Internaţionalul român, introdus pe final de meci de Ange Postecoglou

Alex Masgras Publicat: 1 februarie 2024, 9:16

Reclamă
Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford! Internaţionalul român, introdus pe final de meci de Ange Postecoglou

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham - Brentford! Internaţionalul român, introdus pe final de meci de Ange Postecoglou

Radu Drăguşin, la finalul meciului Tottenham - Brentford / Profimedia

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford pentru cele 9 minute în care a evoluat în meciul din etapa cu numărul 22 din Premier League a fost 6.6, potrivit celor de la sofascore. com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul român a fost introdus pe teren de Ange Postecoglou în minutul 88 al partidei cu Brentford, la 3-2 pentru Spurs. Echipa lui Thomas Frank a forţat egalarea pe final, motiv pentru care Postecoglou a simţit nevoia să îl introducă pe Radu Drăguşin, în locul lui James Maddison.

Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Brentford!

Cu tot cu prelungiri, Radu Drăguşin a prins nouă minute în meciul cu Brentford. Aceasta a fost a doua partidă în care a evoluat internaţionalul român în tricoul lui Spurs, după ce a mai jucat în meciul de pe Old Trafford cu Manchester United.

Drăguşin a fost implicat în două faze în cele nouă minute în care a evoluat. În al treilea minut al prelungirilor, Drăguşin a sărit pe sub o centrare a celor de la Brentford, dar Baptise a trimis peste poartă. Trei minute mai târziu, Drăguşin a avut o intervenţie foarte bună, când l-a blocat pe Toney.

Brentford a fost echipa care a început mai bine meciul de pe terenul lui Spurs. După golul anulat de VAR al lui Roerslev Rasmussen din minutul 12, Maupay a deschis scorul trei minute mai târziu.

Reclamă

Echipa lui Ange Postecoglou a dat replica în debutul reprizei secunde. Spurs a întors scorul într-un singur minut, după reuşitele lui Udogie şi Johnson din minutele 48 şi 49. În minutul 56, brazilianul Richarlison a majorat diferenţa. Speranţele lui Brentford au revenit în minutul 67, atunci când a marcat Toney, dar echipa lui Thomas Frank a plecat învinsă de pe terenul lui Tottenham.

Cu cele trei puncte, Spurs a ajuns la 43 de puncte, fiind pe locul 4 în Premier League, după 22 de etape.

Florentin Petre, cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin

Florentin Petre a avut cuvinte uriaşe despre Radu Drăguşin, după ce fundaşul naţionalei României s-a transferat la Tottenham. Fostul căpitan de la Dinamo crede că Radu Drăguşin va fi liderul naţionalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Florentin Petre e de părere că Radu Drăguşin este un jucător de top şi că a reuşit să ajungă la Tottenham pentru că are valoare. Mai mult, Petre crede că fundaşul de 21 de ani va ajuta enorm naţionala României în viitor.

„Dacă ajungi la nivelul acesta, înseamnă că ai valoare. Să te transferi la Tottenham sau să joci la Juventus, să te dezbraci în același vestiar cu Ronaldo, cu Chellini și cu toți ceilalți mari jucători, înseamnă mult. E un jucător extraordinar de bun, cu care România ar trebui să se mândrească.

El va ajuta mult naționala cu devotamentul lui, cu disciplina lui, pentru că așa a fost crescut. Dacă n-avea valoare, nu ajungea niciodată acolo. Are tot ce-i trebuie ca să fie liderul naționalei. E un copil cuminte, bine educat, a muncit mult să ajungă aici. Îi știu povestea de la Florin Manea, impresarul lui. Acum câțiva ani buni, îmi povestea că are un jucător cu care se va mândri. Și uite că a avut dreptate. Doar ce-l luase Juventus atunci, era micuț, dar Manea a avut încredere în el, l-a susținut mereu, s-a bătut pentru el și uite că au reușit împreună”, a spus Florentin Petre pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și