Închide meniul

„Nu ştiu cât ar fi jucat la Bayern!” Dorin Goian, mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 18:43

Reclamă
„Nu ştiu cât ar fi jucat la Bayern! Dorin Goian, mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Dorin Goian, mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Radu Drăguşin, în primul meci la Tottenham/ Profimedia

Dorin Goian a transmis un mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fostul internaţional a transmis că fundaşul român a ales să se transfere în cel mai puternic campionat din Europa, fiind de părere că ar fi avut mai puţine şanse de joc la Bayern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a debutat deja la Tottenham, în primul meci în care a fost în lotul londonezilor. Fundaşul român a bifat 11 minute în remiza cu Manchester United.

Dorin Goian, mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Dorin Goian a analizat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, şi a tras concluziile. Fostul internaţional este de părere că fundaşul român a făcut alegerea bună, atunci când i-a spus pas lui Bayern şi a semnat cu londonezii.

De asemenea, Goian a mai declarat că şi în cazul în care nu va prinde multe minute la Tottenham, Radu Drăguşin are şansa să se transfere ulterior tot la o echipă puternică, dat fiind faptul că a evoluat în Premier League.

„Nu știu cât ar fi jucat la Bayern, de altfel nu știm nici cât va juca la Tottenham. Cu siguranță, a contat și decizia lui, faptul că a ales Premier League. La urma urmei, este cel mai bun campionat din lume. Chiar dacă nu te impui la Tottenham, cred că poți juca după aceea oriunde, după ce ai trecut prin Premier League.

Reclamă

Același lucru s-ar putea spune și despre Bayern, doar că Germania este într-un oarecare regres, din punctul meu de vedere. Premier League rămâne, totuși, Premier League”, a declarat Dorin Goian, conform digisport.ro.

Miodrag Belodedici avertizează, după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Miodrag Belodedici avertizează, după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fostul internaţional Miodrag Belodedici a declarat, luni, că în cazul în care Radu Drăguşin va fi doar rezervă la noul său club, Tottenham Hotspur, atunci va suferi şi echipa naţională a României.

„Nu ştiu ce să spun despre echipa la care s-a transferat… poate a ales Totteham pentru că i s-au oferit mai mulţi bani decât la Bayern. Nu ştiu, sau poate îşi dorea să ajungă în Premier League. Deşi eu cred că Bayern e un club mai bine pus la punct şi mai puternic. Nu ştiu ce aş fi ales eu în locul lui, dar şi Tottenham e o echipă bună. Sperăm să joace acolo. E puţin periculos, pentru că dacă nu intră şi va fi tot rezervă, atunci o să sufere şi echipa naţională”, a afirmat Belodedici, potrivit agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Transferul lui este ceva normal… e normal să avem talente, băieţi tineri valoroşi, care sunt căutaţi. Poate că în ultima vreme nu au fost aşa multe transferuri, dar şi noi avem talente pe care trebuie să le ridicăm şi să le oferim cele mai bune condiţii pentru a ajunge precum Drăguşin”, a adăugat fostul fundaş.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și