Închide meniul

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool! Benfica, „tun” financiar de 100 de milioane de euro

Dragoș Vasile Publicat: 14 iunie 2022, 21:30

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool! Benfica, „tun financiar de 100 de milioane de euro

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool

Liverpool Twitter

  • Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool
  • Benfica, „tun” financiar de 100 de milioane de euro

Darwin Nunez (22 ani) a fost prezentat oficial la Liverpool. Gruparea de pe Anfield a organizat un o prezentare de cinci stele pentru noul star ajuns sub comanda lui Jurgen Klopp. În urma transferului, Benfica a dat un „tun” financiar de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Update: Liverpool l-a prezentat oficial pe Darwin Nunez. Atacantul transferat de la Benfica va purta numărul 27 la gruparea de pe Anfield.

Reclamă

Reclamă

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool

Cele două părţi au ajuns la o înţelegere, iar vulturii au făcut anunţul oficial, prin intermediul unui comunicat de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Darwin Nunez a refuzat-o pe Manchester United

Darwin Nunez a ales-o pe Liverpool! Atacantul de 22 a fost ofertat şi de rivala „cormoranilor”, Manchester United, dar a acceptat propunerea primită de trupa lui Jugen Klopp.

Oficialii grupării de pe Old Trafford au încercat pe ultima sută de metri să deturneze transferul lui Nunez la Liverpool şi s-au întâlnit cu Jorge Mendes, impresarul jucătorului care a înscris 34 de goluri pentru Benfica în sezonul care tocmai s-a încheiat. Nu au avut câştig de cauză.

Potrivit jurnalistului portughez Pedro Sepulveda, atacantul din Uruguay nu a mai luat în calcul propunerea primită de la Manchester United.

Este gata! Darwin se duce la Liverpool şi United este ieşită din cursă. Contract pe 5 ani şi un salariu anual de 6 milioane de euro net. Deja şi-a anunţat familia şi prietenii. Liverpool mai aşteaptă ‘da’-ul de la Benfica„, a anunţat acesta pe contul său de Twitter.

Reclamă

Jurgen Klopp, încântat de Darwin Nunez

Jurgen Klopp l-a remarcat pe Darwin Nunez în dubla pe care Liverpool a disputat-o cu Benfica, în sferturile Champions League. Managerul a fost impresionat de calităţile uruguayanului.

„Un băiat care arată bine! Şi un jucător foarte bun. Foarte bun. Îl ştiam dinainte, bineînţeles, dar a jucat destul de mult în faţa mea.

A fost puternic din punct de vedere fizic, calm în situaţiile în care trebuia să finalizeze. Bun, foarte bun. Am spus mereu în astfel de situaţii, că dacă este sănătos, are o carieră mare în faţă”, a declarat Jurgen Klopp, după eliminarea Benficăi, citat de dailymail.co.ok.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid
„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia
Liga 1 • 24 mart., 14:50
„Albion Rrahmani, la Benfica?” Răspunsul dat de Daniel Niculae în presa din Portugalia: „Au întrebat de el!”
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1
Liga 1 • 22 mart., 10:14
Albion Rrahmani poate deveni cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1! A început licitaţia pentru golgheterul Rapidului