Închide meniul

OFICIAL | Gabriel Jesus a fost transferat de Arsenal. „Tunarii” au plătit o „avere” pe brazilian: „A fost o plăcere să joc pentru Manchester City”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 iulie 2022, 12:39

OFICIAL | Gabriel Jesus a fost transferat de Arsenal. „Tunarii au plătit o „avere pe brazilian: „A fost o plăcere să joc pentru Manchester City

Gabriel Jesus a fost transferat de Arsenal. "Tunarii" au plătit o "avere" pe atacantul brazilian

Gabriel Jesus, transferat de Arsenal / Profimediaimages

  • Gabriel Jesus, transferat de Arsenal de la Manchester City
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Gabriel Jesus a fost transferat oficial de Arsenal. Atacantul brazilian pleacă de la Manchester City după cinci ani petrecuţi în tricoul campioanei Angliei. Pentru „cetăţeni” a marcat 95 de goluri în 236 de meciuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 25 de ani, Jesus a semnat „un contract pe termen lung”, a precizat gruparea londoneză fără să ofere mai multe detalii. Valoarea transferului este estimată de presa britanică la 45 milioane lire sterline (n.r. 52 de milioane de euro).

Gabriel Jesus a fost transferat de Arsenal

Noi suntem încântaţi că am transferat un jucător de calibrul lui Gabriel Jesus. El are 25 de ani, este un internaţional brazilian confirmat, care arată constant că este un jucător de mare calitate„, a indicat compatriotul său Edu, directorul sportiv al lui Arsenal.

De la sosirea sa în Anglia, în ianuarie 2017, fostul golgheter al lui Palmeiras a câştigat 11 trofee, între care patru titluri de campion al Angliei.

Reclamă

A fost o plăcere să joc pentru City. Am sentimentul că am devenit un jucător mai bun de când am venit şi să câştig toate aceste trofee a fost incredibil. Sunt foarte fericit că am venit la Arsenal şi îmi doresc să ajut. Am venit să ajut şi să învăţ. Voi încerca să dau tot ce am mai bun„, a declarat Gabriel Jesus.

Arteta, cel care a lucrat cu Jesus în perioada în care era antrenor secund la Manchester City, este încântat de reuşita conducerii.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul a făcut o treabă extraordinară prin aducerea unui astfel de jucător. Îl cunosc foarte bine pe Gabriel, cu toții îl ştim bine din perioada petrecută în Premier League. Sperăm că va ava mare succes aici.

Era o poziţie pe care ne doream de foarte mult timp un jucător. Am reușit să obținem un fotbalist pe care ni l-am dorit cu toții, așa că sunt foarte fericit„, a declarat şi Mikel Arteta, potrivit bbc.com.

Arsenal avea mare nevoie de un atacant după ce Alexandre Lacazette şi Pierre-Emerick Aubameyang au plecat gratis. Primul a semnat cu Lyon, celălalt cu Barcelona.

Gabriel Jesus, „poker” în Manchester City – Watford 5-1

În luna aprilie, Gabriel Jesus a marcat de patru ori în meciul Manchester City – Watford 5-1, din etapa a 34-a din Premier League. Jucătorul brazilian a intrat în istoria campionatului englez.

Jesus a bătut-o de unul singur pe Watford. Pe lângă „pokerul” de senzație, el a pasat decisiv și la reușita lui Rodri, contribuind la toate cele cinci goluri ale lui City în poarta lui Watford.

Gabriel Jesus a deschis scorul în minutul 4, din centrarea lui Zinchenko. În minutul 23 a marcat din nou, de această dată din pasa lui Kevin de Bruyne. În minutul 34, la scurt timp după ce Watford a redus din diferență prin Kamara, Jesus a recuperat un balon în flancul drept și l-a servit ideal pe Rodri, care a stabilit scorul pauzei.

În repriza secundă, Jesus a scos un penalty în minutul 49 pe care tot el l-a executat și l-a transformat în gol. În minutul 53, același Gabriel Jesus a înscris și din pasa lui Jack Grealish.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorii lui Manchester City, în timpul loviturilor de departajare din sfertul de finală cu Real Madrid
Liga Campionilor • 10:51
Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”
Fanii lui Bayern Munchen au creat o atmosferă incendiară la meciul cu Arsenal
Liga Campionilor • 9:53
FOTO
Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci”
Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal!
Liga Campionilor • 9:50
Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal!
Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City
Liga Campionilor • 9:29
„Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!
Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe, după Manchester City - Real Madrid
Liga Campionilor • 9:00
Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”