Închide meniul

OFICIAL | Graham Potter este noul antrenor al lui Chelsea. Englezul îl înlocuieşte pe Thomas Tuchel

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 septembrie 2022, 18:37

OFICIAL | Graham Potter este noul antrenor al lui Chelsea. Englezul îl înlocuieşte pe Thomas Tuchel

Graham Potter, noul antrenor al lui Chelsea

Graham Potter, noul antrenor al lui Chelsea/ Profimedia

Graham Potter este noul antrenor al lui Chelsea. Englezul de 47 de ani vrea să-l facă uitat pe Thomas Tuchel, managerul demis de pe banca trupei londoneze după eşecul din Champions League, cu Dinamo Zagreb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graham Potter este antrenorul preferat de patronii lui Chelsea, pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel. Acesta o va părăsi pe Brighton, după trei ani, oficialii grupării londoneze plătindu-i clauza de reziliere a contractului.

Graham Potter este noul antrenor al lui Chelsea, după demiterea lui Thomas Tuchel

Chelsea a publicat pe conturile oficiale un mesaj prin care anunţă, în mod oficial, că Graham Potter îl va înlocui pe Thomas Tuchel. Managerul, care s-a făcut remarcat în fotbalul european la Ostersund, a semnat un contract valabil pe cinci sezoane, cu gruparea de pe Stamford Bridge.

„Bine ai venit la Chelsea, Graham Potter!

Chelsea este încântată să îi ureze bun venit lui Graham Potter, care este noul nostru antrenor.

Reclamă

A semnat un contract valabil cinci ani pentru a aduce fotbalul progresiv și stilul său inovativ de a antrena la clubul nostru”, a fost mesajul transmis de Chelsea, pe pagina oficială.

Mesajul lui Graham Potter, după ce a preluat-o pe Chelsea

Graham Potter a transmis şi el un mesaj, după ce a fost instalat pe banca celor de la Chelsea. Managerul englez s-a declarat nerăbdător să îşi înceapă noua aventură, pe Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt extrem de mândru şi nerăbdător să reprezint Chelsea, acest club fantastic. Sunt entuziasmat să lucrez alături de noii conducători ai lui Chelsea, şi abia aştept să întâlnesc grupul de jucători, pentru a forma o echipă de care fanii să fie mândri. Vreau, totodată, să-mi exprim mulţumirile faţă de clubul Brighton pentru că mi-a permis să dau curs acestei posibilităţi”, a declarat Graham Potter, conform aceluiaşi site oficial al lui Chelsea.

Graham Potter o lasă pe Brighton pe locul patru în Premier League. „Pescăruşii” au 13 puncte, obţinute după primele şase runde.

Noul antrenor al lui Chelsea va debuta pe banca echipei în weekend. Echipa londoneză se va duela sâmbătă cu Fulham, în deplasare. Trupa de pe Stamford Bridge se află pe locul 6 în Premier League, cu 10 puncte.

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea

Thomas Tuchel e OUT de la Chelsea după eşecul surprinzător din Croaţia, 0-1 cu Dinamo Zagreb, din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

„Chelsea s-a despărţit azi de antrenorul Thomas Tuchel. Din partea tuturor de la Chelsea, vrem să ne arătăm mulţumirea faţă de Thomas şi de stafful lui pentru eforturile făcute la club. Thomas rămâne în istoria clubului pentru Liga Campionilor, Supercupa Europei şi CM al Cluburilor, câştigate.

Actualul staff rămas se va ocupa de echipă pentru următoarele meciuri, până când va fi numit un nou antrenor. Nu vor fi alte informaţii oficiale până când vom numi un nou antrenor”, a scris Chelsea, pe site-ul oficial.

Thomas Tuchel (49 de ani) o preluase pe Chelsea la începutul anului 2021. Alături de The Blues, el a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și