Închide meniul

Parinții lui Luis Diaz au fost salvați! Anunțul momentului pentru starul lui Liverpool

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 13:34

Parinții lui Luis Diaz au fost salvați! Anunțul momentului pentru starul lui Liverpool

Parinții lui Luis Diaz au fost salvați

Luis Diaz / Profimedia

Parinții lui Luis Diaz au fost salvați! Starul lui Liverpool poate răsufla ușurat. Poliția și Armata din Columbia au reușit să îl găsească și pe tatăl acestuia, după ce mama sa fusese deja salvată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părinții fotbalistului, Luis Manuel Diaz și Cilenis Marulanda au fost răpiți, sâmbătă seară, de un grup de infractori, în apropiere de locuința acestora, din Las Olivas, Barrancas.

Parinții lui Luis Diaz au fost salvați! Starul lui Liverpool poate răsufla ușurat

Potrivit unor informații apărute în presa din Columbia, citate de thesun.co.uk, tatăl fotbalistului de la Liverpool a fost salvat.

Luis Manuel Diaz a fost eliberat, după un schimb de focuri între forțele de ordine și grupul infracțional care l-au ținut ostatic. Incidentul s-ar fi întâmplat într-o zonă apropiată de granița cu Venezuela.

Sursa citată anterior menționează faptul că infractorii ar fi vrut să îl ducă ilegal pe tatăl lui Luis Diaz în țara vecină.

Reclamă

Potrivit unui apropiat al familiei, cei părinții starului de la Liverpool au fost răpiți în apropierea unei benzinării, în timp ce se întorceau acasă, de la niște rude.

„În apropiere de o benzinărie au venit 4 persoane pe motociclete. Ei i-au amenințat și i-au pus pe cei doi (n.r. pe părinții lui Luis Diaz) să se urce într-un vehicul. 2 dintre atacatori s-au aflat în aceași mașină cu Luis Manuel și Cilenis, în timp ce ceilalți i-au urmărit, pe motociclete. S-au îndreptat către zona rurală”, a transmis cel mai bun prieten al tatălui lui Luis Diaz.

Mesajul transmis de oficialii lui Liverpool, după dispariția părinților lui Luis Diaz

La scurt timp după aflarea veștii că părinții fotbalistului au fost răpiți, oficialii clubului din Anglia au transmis un mesaj, prin intermediul site-ului oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Aceștia au confirmat informația și i-au transmis un mesaj de încurajare jucătorului din Columbia.

„Liverpool Football Club poate confirma că este la curent cu o situaţie în curs de desfăşurare care implică familia lui Luis Diaz în Columbia. Sperăm din tot sufletul ca această problemă să fie rezolvată în siguranţă şi cât mai curând posibil. Între timp, binele jucătorului va continua să fie prioritatea noastră imediată”, au transmis oficialii cormoranilor, prin intermediul site-ului oficial.

Luis Diaz a ajuns la Liverpool la începutul anului trecut, de la FC Porto, în schimbul sumei de 47 de milioane de euro. De când a ajuns pe Anfield, jucătorul de 26 de ani a adunat 58 de partide pentru echipa pregătită de Jurgen Klopp, în care a marcat 14 goluri și a oferit 9 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 75 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și