Închide meniul
Foto

Pep Guardiola a ţipat la Erling Haaland pe teren! Scene uluitoare la Burnley – Manchester City: „Unii vor iubi acest gest”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 14:33

Reclamă
Pep Guardiola a ţipat la Erling Haaland pe teren! Scene uluitoare la Burnley – Manchester City: „Unii vor iubi acest gest”

Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland!

Pep Guardiola, lângă Erling Haaland / Profimedia Images

Pep Guardiola a ţipat la Erling Haaland pe teren! Imediat după ce arbitrul meciului Burnley -Manchester City a fluierat sfârşitul primei reprize, Pep Guardiola s-a dus glonţ la atacantul său şi a început să ţipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola a oprit camera TV care îl filma, în timp ce striga la Erling Haaland.

Pep Guardiola a ţipat la Erling Haaland pe teren!

Manchester City a învins-o cu 3-0 în deplasare pe Burnley. Haaland a marcat o „dublă” chiar în prima repriză. Norvegianul a înscris în minutele şi 36.

Celălalt gol al „cetăţenilor” a fost marcat în repriza secundă, de către Rodrigo Hernandez, în minutul

Unii vor iubi intesitatea acestui gest, care ar arăta de ce este un geniu. Dar vor fi și alții care se vor întreba de ce procedează așa în fața camerelor. Am lucrat cu unul dintre cei mai impulsivi manageri din fotbal (n.r. Sir Alex Ferguson), dar ar fi făcut asta întotdeauna în vestiar”, a spus Gary Neville pentru Sky Sports.

Reclamă

L-am mai văzut pe Pep când face așa cu jucătorii. Singurul scop al lui City la acest meci, cred, a fost să-l pună pe Haaland în poziție de a marca”, a declarat Jamie Carragher despre gestul lui Pep Guardiola.

Burnley – Manchester City 0-3! Haaland, „dublă” în victoria categorică a „cetăţenilor” din prima etapă de Premier League

Burnley – Manchester City 0-3! Partida din prima etapă a sezonului de Premier League a fost în format live score, pe AS.ro. Erling Haaland a marcat o „dublă” în victoria categorică înregistrată de „cetăţeni”, în startul sezonului din Anglia.

Erling Haaland a deschis scorul încă din minutul trei al duelului cu Burnley. Ulterior, scorul a fost majorat tot de atacantul norvegian, în minutul 36. În cele din urmă, Rodri şi-a trecut şi el numele pe tabelă, şi trupa lui Pep Guardiola s-a impus fără emoţii pe terenul nou-promovatei de la Burnley.

Reclamă 4 / 0/3

În cadrul întâlnirilor directe, Burnley nu a mai reușit să marcheze un gol în poarta celor de la Manchester City din anul 2019, atunci când „cetățenii” se impuneau, în deplasare, cu scorul de 4-1. Pentru gazdele din această seară marca atunci Robbie Brady, în minutul 89 al partidei.

Înainte de acest meci, cele două echipe s-au mai întâlnit de 26 de ori, din anul 1998 până în prezent. „Cetățenii” conduși în prezent de Pep Guardiola stau excelent la capitolul victorii în meciurile directe. Aceștia și-au adjudecat 21 de partide, în timp ce Burnley a câștigat doar un meci. De asemenea, 4 întâlniri s-au încheiat la egalitate.

Singura partidă câștigată de Burnley a avut loc în anul 2015, în Premier League. Atunci, partida s-a încheiat cu scorul de 1-0, grație golului marcat de George Boyd, în minutul 61 al meciului. La momentul respectiv, cetățenii erau pregătiți de Manuel Pellegrini, iar în lotul formației se aflau jucători precum Dzeko, Aguero și David Silva. De asemenea, în acel meci a jucat și actualul antrenor al celor de la Burnley, Vincent Kompany, care era unul dintre titularii incontestabili din lotul lui City.

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola când a fost întrebat dacă mai poate face tripla cu Manchester City

Înaintea noului sezon, toată lumea se întreabă cine o poate opri pe Manchester City. Formaţia lui Pep Guardiola a reuşit un sezon memorabil, reuşind tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Cu toate acestea, Pep Guardiola nu îşi face iluzii înaintea debutului în noul sezon din Premier League. Tehnicianul campioanei este conştient că performanţa realizată de echipa sa este una incredibilă, dar foarte grea, astfel încât nu se aşteaptă ca City să reuşească tripla din nou.

„E un lucru care se întâmplă o dată în viaţă. Nu este posibil să facem ce am făcut sezonul trecut. Ne-am urcat pe cel mai înalt munte sezonul trecut, dar în ultimele zile am revenit cu picioarele pe pământ şi suntem pregătiţi să o luăm de la capăt. Toată lumea are aceleaşi intenţii, dar vor fi multe lucruri dificile pe parcurs pentru a urca acest munte din nou. Fotbalul, nivelul şi mentalitea noastră vor dicta sezonul nostru”, a declarat Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:52 Gigi Becali, decizie de ultim moment! Va fi prezent pe Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:25 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Echipele de start 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha 17:21 „Ce are cu el?” Fanii lui Tottenham au răbufnit, după ce Radu Drăguşin a fost lăsat din nou pe banca de rezerve 17:12 LIVE VIDEOEstoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Duelul serii din Liga Portugal! Două meciuri se joacă ACUM 17:10 VIDEOMK Dons – Crawley Towm LIVE VIDEO, ora 21:45, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One Vezi toate știrile
Citește și