Închide meniul

Burnley – Manchester City 0-3! Haaland, „dublă” în victoria categorică a „cetăţenilor” din prima etapă de Premier League

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2023, 23:55

Reclamă
Burnley – Manchester City 0-3! Haaland, „dublă în victoria categorică a „cetăţenilor din prima etapă de Premier League

Burnley - Manchester City 0-3

Rodri, Grealish şi Haaland, în finala Ligii Campionilor / ProfiMedia

Burnley – Manchester City 0-3! Partida din prima etapă a sezonului de Premier League a fost în format live score, pe AS.ro. Erling Haaland a marcat o „dublă” în victoria categorică înregistrată de „cetăţeni”, în startul sezonului din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a deschis scorul încă din minutul trei al duelului cu Burnley. Ulterior, scorul a fost majorat tot de atacantul norvegian, în minutul 36. În cele din urmă, Rodri şi-a trecut şi el numele pe tabelă, şi trupa lui Pep Guardiola s-a impus fără emoţii pe terenul nou-promovatei de la Burnley.

Burnley – Manchester City 0-3

Final! Burnley – Manchester City 0-3! Victorie categorică înregistrată de trupa lui Pep Guardiola, în prima etapă din noul sezon de Premier League.

Min. 90+3: Cartonaş roşu pentru Zaroury! Atacantul celor de la Burnley l-a faultat dur pe Kyle Walker.

Min. 75: Burnley – Manchester City 0-3! Rodri şi-a trecut şi el numele pe tabelă! După o respingere a portarului, balonul a ajuns la mijlocaşul spaniol, care a înscris din faţa porţii!

Reclamă

Min. 36: Burnley – Manchester City 0-2! Erling Haaland a reuşit „dubla”! Golgheterul norvegian a punctat cu un şut superb, care a lovit bara transversală şi ulterior s-a oprit în plasa porţii lui Burnley!

Min. 3: Burnley – Manchester City 0-1! Erling Haaland a deschis scorul pentru „cetăţeni”! Norvegianul a marcat cu un şut din faţa porţii, din pasa perfectă primită de la Rodri!

Min 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Burnley – Manchester City: Echipele de start

Burnley: Trafford – O’Shea, Beyer, Roberts, Berge – Forster, Vitinho, Cullen – Amdouni, Al-Dakhil, Koleosho

Rezerve: Muric, Cork, Gudmundsson, Brownhill, Benson, Ekdal, Redmond, Zaroury, Bruun Larsen

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Ake, Lewis – Rodri, De Bruyne, Silva – Foden, Haaland, Alvarez

Rezerve: Ortega, Phillips, Kovacic, Grealish, Laporte, Gomez, Gvardiol, Palmer, McAtee

În cadrul întâlnirilor directe, Burnley nu a mai reușit să marcheze un gol în poarta celor de la Manchester City din anul 2019, atunci când „cetățenii” se impuneau, în deplasare, cu scorul de 4-1. Pentru gazdele din această seară marca atunci Robbie Brady, în minutul 89 al partidei.

Înainte de acest meci, cele două echipe s-au mai întâlnit de 26 de ori, din anul 1998 până în prezent. „Cetățenii” conduși în prezent de Pep Guardiola stau excelent la capitolul victorii în meciurile directe. Aceștia și-au adjudecat 21 de partide, în timp ce Burnley a câștigat doar un meci. De asemenea, 4 întâlniri s-au încheiat la egalitate.

Reclamă

Singura partidă câștigată de Burnley a avut loc în anul 2015, în Premier League. Atunci, partida s-a încheiat cu scorul de 1-0, grație golului marcat de George Boyd, în minutul 61 al meciului. La momentul respectiv, cetățenii erau pregătiți de Manuel Pellegrini, iar în lotul formației se aflau jucători precum Dzeko, Aguero și David Silva. De asemenea, în acel meci a jucat și actualul antrenor al celor de la Burnley, Vincent Kompany, care era unul dintre titularii incontestabili din lotul lui City.

Răspunsul surprinzător dat de Pep Guardiola când a fost întrebat dacă mai poate face tripla cu Manchester City

Înaintea noului sezon, toată lumea se întreabă cine o poate opri pe Manchester City. Formaţia lui Pep Guardiola a reuşit un sezon memorabil, reuşind tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Cu toate acestea, Pep Guardiola nu îşi face iluzii înaintea debutului în noul sezon din Premier League. Tehnicianul campioanei este conştient că performanţa realizată de echipa sa este una incredibilă, dar foarte grea, astfel încât nu se aşteaptă ca City să reuşească tripla din nou.

„E un lucru care se întâmplă o dată în viaţă. Nu este posibil să facem ce am făcut sezonul trecut. Ne-am urcat pe cel mai înalt munte sezonul trecut, dar în ultimele zile am revenit cu picioarele pe pământ şi suntem pregătiţi să o luăm de la capăt. Toată lumea are aceleaşi intenţii, dar vor fi multe lucruri dificile pe parcurs pentru a urca acest munte din nou. Fotbalul, nivelul şi mentalitea noastră vor dicta sezonul nostru”, a declarat Pep Guardiola, potrivit goal.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și