Închide meniul

Pep Guardiola, dezvăluire despre accidentarea lui Erling Haaland. Când va reveni starul lui Manchester City

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 decembrie 2023, 18:11

Pep Guardiola, dezvăluire despre accidentarea lui Erling Haaland. Când va reveni starul lui Manchester City

Pep Guardiola, dezvăluire despre accidentarea lui Erling Haaland

Erling Haaland / Profimedia

Pep Guardiola a făcut o dezvăluire despre accidentarea lui Erling Haaland. Anunțul tehnicianului nu a fost cel așteptat de fanii lui Manchester City, care sperau să îl vadă în teren la ultimul meci al anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul norvegian Erling Haaland este aşteptat să revină în ianuarie la echipa de fotbal Manchester City, după ce lipseşte de câteva săptămâni din cauza fracturii de stres de la picior, transmite EFE, notează agerpres.ro.

Pep Guardiola, dezvăluire despre accidentarea lui Erling Haaland

Haaland a pierdut ultimele şase partide ale campioanei Angliei, inclusiv cele de la Cupa Mondială a Cluburilor din Arabia Saudită şi cea cu Everton (3-1) de miercuri.

După meciul cu Everton, Pep Guardiola a spus că atacantul norvegian va reveni când îi vor dispărea durerile şi speră că va conta din nou pe el în ianuarie.

”Este stres pe os, e bine, dar este dureros. Nu este un tip mic şi slab ca Foden, el este mai mare, ceea ce face totul mai dificil. O să fie bine şi când se va întoarce va juca’‘, a adăugat antrenorul catalan.

Reclamă

Haaland, golgheterul la zi din Premier League cu 14 goluri din 15 meciuri, va rata meciul cu Sheffield United din 30 decembrie şi aproape sigur cel cu Huddersfield Town din turul trei al Cupei Angliei (7 ianuarie). Revenirea lui ar putea avea loc la jocul cu Newcastle United din 13 ianuarie.

Impresarul lui Erling Haaland, pariu îndrăzneţ

Impresarul lui Erling Haaland a făcut un pariu îndrăzneţ. Rafaela Pimenta, care lucrează de peste 20 de ani în impresariat, a preluat atribuţiile lui Mino Raiola în cadrul agenţiei, după decesul acestuia din 2022.

Cel mai important nume reprezentat de această agenţie este cel al lui Erling Haaland. Atacantul norvegian este unul dintre cei mai buni jucători ai lumii iar, în 2023, el a încheiat pe locul al doilea cursa pentru Balonul de Aur, în spatele lui Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

„Haaland este senzațional, e un băiat cu picioarele pe pământ. E foarte conștient de cine este și ceea ce reprezintă. Nu l-am văzut niciodată să aibă acele schimbări care sunt aduse de faimă. Are doar 23 de ani, dar este foarte matur, foarte calm. Și îi place să mănânce!

Haaland poate deveni primul fotbalist de un miliard de euro. Nu mă refer doar la suma de transfer, ci la întregul pachet pe care îl generează de-a lungul carierei. Azi poți juca până la 35 de ani. Gândiți-vă la salariu, la sumele de transfer, la sponsori, la bilete vândute, la tricouri vândute. Un jucător precum Erling va ajunge la această sumă”, a declarat Rafaela Pimenta, pentru theguardian.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și