Închide meniul

Pep Guardiola, după Bournemouth – Manchester City 0-1: „Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”

Dan Roșu Publicat: 25 februarie 2024, 11:05

Reclamă
Pep Guardiola, după Bournemouth – Manchester City 0-1: „Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni

Pep Guardioala, după Bournemouth - Manchester City 0-1

Pep Guardiola, pe banca lui Manchester City - Profimedia Images

Pep Guardiola a vorbit la superlativ despre jucătorii săi, după Bournemouth – Manchester City 0-1, meci care a readus-o pe campioana din Premier League la un singur punct în spatele liderului Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola i-a lăudat pe jucătorii săi de la Manchester City ca fiind „supermeni”, în timp ce aceştia şi-au continuat cursa pentru al patrulea titlu consecutiv în campionat, învingând Bournemouth, în Premier League.

Pep Guardiola, după Bournemouth – Manchester City 0-1: „Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”

Golul lui Phil Foden a fost suficient pentru o victorie cu 1-0 în Premier League pe Vitality Stadium, care duce City la un punct în spatele liderului Liverpool.

Guardiola şi-a lăudat echipa pentru că a găsit o modalitate de a câştiga după ce a jucat la mijlocul săptămânii împotriva echipei Brentford.

„Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”, a declarat Guardiola pentru Sky Sports. „Sunt atât de buni. De mulţi ani jucăm la fiecare trei zile – ei (Bournemouth) au avut şapte zile pentru a se pregăti pentru meci, iar noi avem întotdeauna mai puţin. Cerem prea mult de la jucătorii noştri, dar ei răspund mereu prezent. Ştiu că oamenii spun ‘ei câştigă mulţi bani’, dar programul este prea încărcat.

Reclamă

Sincer. Dar afacerile trebuie să meargă mai departe şi mă surprinde de fiecare dată cum suntem încă acolo. Au un caracter incredibil şi sunt atât de competitivi – chiar şi atunci când sunt obosiţi, dau un plus. Fanii noştri trebuie să fie foarte mândri de aceşti băieţi”, a mai spus Guardiola.

După 26 de etape disputate în Premier League, clasamentul este unul care aduce o luptă în 3 pentru titlu: Liverpool e pe primul loc, cu 60 de puncte, fiind urmată de Manchester City (59) şi de Arsenal (58).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și