Închide meniul

Pep Guardiola, după Bournemouth – Manchester City 0-1: „Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”

Dan Roșu Publicat: 25 februarie 2024, 11:05

Reclamă
Pep Guardiola, după Bournemouth – Manchester City 0-1: „Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni

Pep Guardioala, după Bournemouth - Manchester City 0-1

Pep Guardiola, pe banca lui Manchester City - Profimedia Images

Pep Guardiola a vorbit la superlativ despre jucătorii săi, după Bournemouth – Manchester City 0-1, meci care a readus-o pe campioana din Premier League la un singur punct în spatele liderului Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola i-a lăudat pe jucătorii săi de la Manchester City ca fiind „supermeni”, în timp ce aceştia şi-au continuat cursa pentru al patrulea titlu consecutiv în campionat, învingând Bournemouth, în Premier League.

Pep Guardiola, după Bournemouth – Manchester City 0-1: „Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”

Golul lui Phil Foden a fost suficient pentru o victorie cu 1-0 în Premier League pe Vitality Stadium, care duce City la un punct în spatele liderului Liverpool.

Guardiola şi-a lăudat echipa pentru că a găsit o modalitate de a câştiga după ce a jucat la mijlocul săptămânii împotriva echipei Brentford.

„Îmi ador jucătorii, sunt nişte supermeni”, a declarat Guardiola pentru Sky Sports. „Sunt atât de buni. De mulţi ani jucăm la fiecare trei zile – ei (Bournemouth) au avut şapte zile pentru a se pregăti pentru meci, iar noi avem întotdeauna mai puţin. Cerem prea mult de la jucătorii noştri, dar ei răspund mereu prezent. Ştiu că oamenii spun ‘ei câştigă mulţi bani’, dar programul este prea încărcat.

Reclamă
Reclamă 4

Sincer. Dar afacerile trebuie să meargă mai departe şi mă surprinde de fiecare dată cum suntem încă acolo. Au un caracter incredibil şi sunt atât de competitivi – chiar şi atunci când sunt obosiţi, dau un plus. Fanii noştri trebuie să fie foarte mândri de aceşti băieţi”, a mai spus Guardiola.

După 26 de etape disputate în Premier League, clasamentul este unul care aduce o luptă în 3 pentru titlu: Liverpool e pe primul loc, cu 60 de puncte, fiind urmată de Manchester City (59) şi de Arsenal (58).

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și