Închide meniul
VIDEO

Pep Guardiola i-a acuzat pe fanii lui Liverpool că au aruncat cu monede în el: „Au încercat, dar nu s-au atins de mine”. Cum a reacţionat Jurgen Klopp

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 9:25

Pep Guardiola i-a acuzat pe fanii lui Liverpool că au aruncat cu monede în el: „Au încercat, dar nu s-au atins de mine. Cum a reacţionat Jurgen Klopp

Pep Guardiola i-a acuzat pe fanii lui Liverpool că au aruncat cu monede în el

Pep Guardiola şi Jurgen Klopp în Liverpool - Manchester City 1-0 / Colaj Profimediaimages

Pep Guardiola a fost un car de nervi după ce Manchester United a fost învinsă pe Anfield, în derby-ul etapei a 11-a din Premier League. Managerul campioanei Angliei i-a acuzat pe fanii lui Liverpool că au aruncat cu monede în el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a fost surprins, în timpul meciului, gesticulând spre fani. Imaginile au fost surprinzătoare şi au devenit virale.

Pep Guardiola i-a acuzat pe fanii lui Liverpool că au aruncat cu monede în el

Fanii au încercat (n.r. să îl lovească cu monede), dar nu s-au atins de mine. Poate data viitoare se vor descurca mai bine„, a declarat Pep Guardiola după meci, potrivit thesun.co.uk.

Suporterii „cormoranilor”, care au aruncat cu obiecte spre antrenorul lui City riscă să nu mai poată intra pe Anfield.

Reclamă

Suntem conştienţi că a fost un incident legat de obiecte aruncate în zona tehnică, în timpul meciului. Este un comportament total inacceptabil şi nu este de standarul la care ne aşteptam pe Anfield. Acest incident va fi investigat folosindu-se camerele de supraveghere, iar vinovaţii vor fi pedepsiţi.

Poate fi luată inclusiv o interzicere pe viaţă de pe Anfield şi un posibil ordin de interzicere la meciurile de fotbal„, a reacţionat purtătorul de cuvânt al lui Liverpool.

Şi Jurgen Klopp a avut o reacţie la acuzaţiile lansate de managerul rivalei Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Oh, este oribil! Îmi pare rău şi îmi cer scuze pentru asta. Habar n-aveam că s-a întâmplat un astfel de incident. Nu ar trebui să se întâmple niciodată aşa ceva, niciodată!„, a declarat Klopp după Liverpool – Manchester City 1-0.

Golul lui Salah a fost unicul din derby-ul de pe Anfield. Echipa lui Jurgen Klopp și-a relansat sezonul după debutul slab.

În urma succesului, cormoranii au urcat pe poziția a opta în Premier League, la șase lungimi de locurile de Champions League. Manchester City a rămas pe locul secund, dar liderul Arsenal s-a distanțat la patru puncte.

Alisson, assist uluitor pentru Mohamed Salah

Liverpool a prins-o pe City pe contraatac. Echipa lui Pep Guardiola a rămas fără reacție la pasa portarului Alisson pentru Mohamed Salah.

Goalkeeper-ul brazilian a reținut balonul după o lovitură liberă al lui City și a avut o degajare de peste 50 de metri pentru Mohamed Salah, care a profitat și de o eroare a lui Joao Cancelo.

Salah nu s-a mai oprit până în poartă. Egipteanul l-a învins pe Ederson cu un șut simplu. A fost al treilea gol reușit de starul lui Liverpool în actuala stagiune de Premier League.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și