Închide meniul

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League: „E un fotbalist excepțional!” Ar putea ajunge la Manchester City din vară

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 mai 2023, 18:52

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League: E un fotbalist excepțional!” Ar putea ajunge la Manchester City din vară

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League

Pep Guardiola / Profimedia

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League. Tehnicianul „cetățenilor” a avut doar cuvinte de laudă pentru Declan Rice, fotbalistul celor de la West Ham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui City pregătește terenul pentru următoarea perioadă de mercato, iar mijlocașul lui West Ham este una dintre țintele preferate ale lui Guardiola.

Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League: „E un fotbalist excepțional!”

Întrebat despre Declan Rice, tehnicianul spaniol nu s-a ferit și a declarat că „e un fotbalist excepțional”, anunță cunoscutul jurnalist sportiv Fabrizio Romano. De asemenea, jurnalistul a comentat și posibilitatea ca Rice să ajungă pe Etihad din vară.

„Pep l-a apreciat mereu pe Rice drept un mijlocaș de top, dar cursa din vară pentru fotbalist va include multe cluburi de top – prețul încă nu e fixat, totul depinde de West Ham”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Declan Rice este considerat a fi unul dintre cei mai buni mijlocași din Premier League, cota sa de piață fiind de 80 de milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Mijlocaș la închidere, dar cu o tehnică bună, Rice este căpitanul celor de la West Ham și o prezență constantă la echipa națională a Angliei.

Reclamă

Granzii din Premier League încep licitaţia pentru un jucător de bază de la Napoli. City, United şi Liverpool, asalt la „Monstrul” Kim Min-jae

Presa din Anglia anunţă că granzii din Premier League încep licitaţia pentru un jucător de bază de la Napoli. Manchester City este ultima echipă care şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe fundaşul Kim Min-jae. Poreclit „Monstrul”, sud-coreeanul de 26 de ani poate reuşi o mutare de senzaţie la finalul sezonului.

Kim Min-jae a fost adus de Napoli la începutul acestui sezon, de la Fenerbahce, pentru 18.1 milioane de euro. A confirmat imediat şi a fost titular de drept la liderul din Serie A. A fost integralist în centrul defensivei şi în victoria de duminică seară obţinută împotriva lui Juventus, scor 1-0. Raspadori a înscris singurul gol, în minutul 90+3, şi a declanşat fiesta pe străzi.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit thesun.co.uk, Kim Min-jae este pe lista celor mai puternice cluburi din Premier League. Manchester United, Liverpool şi Tottenham îşi doresc să îl transfere. Şi Pep Guardiola ar fi un fan al sud-coreeanului şi le-a cerut conducătorilor lui Manchester City să îi facă o ofertă.

Fundaşul central are o clauză de reziliere care este extrem de tentantă pentru granzii Angliei. Aceasta se ridică la 45 de milioane de euro. Napoli îşi doreşte să îl convingă pe Kim să semneze o nouă înţelegere, dar are probleme în a ajunge la un acord cu jucătorul, ţinând cont de numele echipelor care au intrat „pe fir”.

Kim Min-jae este pe punctul de a câştiga titlul cu Napoli. A jucat în 30 de meciuri din Serie A şi a reuşit 2 goluri şi a oferit 2 pase decisive. Are statistici de senzaţie!

„Kim Min-Jae este, în acest moment, cel mai bun fundaș central din lume!. Kim face cel puțin 20 de lucruri incredibile în fiecare meci. Când începe să alerge cu balonul la picior, din propria jumătate, poate ajunge în careul advers în 5 secunde„, a remarcat antrenorul lui Napoli, Luciano Spalleti.

Recomandări
  • Pep Guardiola, impresionat de un mijlocaș din Premier League
  • „E un fotbalist excepțional!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și