Închide meniul

Pep Guardiola, întrebat despre iminentul transfer al lui Erling Haaland la Manchester City. Răspunsul spaniolului nu mai lasă loc de interpretări. Ce a spus

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 mai 2022, 17:11

Pep Guardiola, întrebat despre iminentul transfer al lui Erling Haaland la Manchester City. Răspunsul spaniolului nu mai lasă loc de interpretări. Ce a spus

Pep Guardiola a vorbit despre eventualul transfer al lui Erling Haaland

Pep Guardiola, în cadrul unei conferințe de presă / Profimedia

Pep Guardiola a vorbit despre iminentul transfer al lui Erling Haaland la Manchester City. Managerul iberic le-a spus reporterilor, la conferința de presă, că nu poate discuta despre subiectul momentului în fotbalul mondial, dar s-a dat „de gol”. Din răspunsul său, Guardiola a lăsat de înțeles că sosirea starului norvegian este ca și făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Guardiola a fost „asaltat” cu întrebări despre transferul lui Erling Haaland de la Borussia Dortmund la Manchester City. Antrenorul spaniol a dezvăluit că nu are voie să discute despre anunțul momentului în fotbal.

Pep Guardiola, întrebat despre iminentul transfer al lui Erling Haaland la Manchester City: „Mi-ar plăcea să vorbesc, dar nu pot”

Guardiola le-a promis jurnaliștilor că va discuta pe larg atunci când Haaland va semna oficial cu campioana Angliei. Mai mult, pe managerul lui City l-a bufnit râsul în timp ce le explica celor prezenți la conferință că cele două cluburi i-au interzis să discute despre mutarea anului în fotbal.

„Mi-ar plăcea să vorbesc despre asta, dar nu pot. Mi-au zis să nu spun nimic până când transferul nu va fi anunțat oficial, iar acest lucru este destul de îndepărtat, din perspectiva mea.

Vom avea timp să vorbim despre asta. Nu pentru că nu îmi doresc s-o fac acum, ci pentru că nu pot.”, a declarat Pep Guardiola, la conferința de presă, citat de Football Daily.

Reclamă

Erling Haaland va primi un salariu astronomic la Manchester City

Marele anunț al transferului lui Haaland a fost făcut luni seară de expertul în mercato Fabrizio Romano. Jurnalistul italian a dezvăluit că atacantul Borussiei Dortmund a trecut cu brio vizita medicală, iar mutarea este ca și făcută.

„Erling Haaland a trecut astăzi testele medicale ca noul jucător de la Manchester City, dar s-a întors la Dortmund. Va fi OFICIAL săptămâna aceasta.

Man City i-a informat pe șefii BVB că va activa clauza de reziliere a jucătorului (mai aproape de 60 de milioane de euro decât de 75 de milioane de euro) în câteva ore.”, a scris Fabrizio Romano, pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

În urma transferului la City, Haaland va intra în TOP 5 al celor mai bine plătiți jucători din lume. Atacantul de 21 de ani va încasa un salariu astronomic, în valoare de peste 3,3 milioane de euro pe lună. Adică 111.111 de euro pe zi, 4.629 de euro pe oră… și 77 de euro pe minut.

Campioana din Premier League va achita, în total, 350 de milioane de euro pentru transferul lui Erling Haaland. Din această sumă, Dortmund va primi 75 de milioane, la care se vor adăuga și bonusuri de obiectiv în valoare de 10 milioane de euro. Alte 200 de milioane de euro reprezintă salariul internaționalului norvegian din următoarele 4 sezoane.

În plus, Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului, va încasa 30 de milioane de euro, urmând ca alte 50 de milioane de euro să meargă către firma de impresariat a lui Erling Haaland, care până recent i-a aparținut lui Mino Raiola, decedat pe 30 aprilie.

Manchester City îl vrea și pe Paul Pogba

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba. Francezul e liber de contract la finalul sezonului și o poate părăsi pe Manchester United ca să se alăture marilor rivali ai „diavolilor”. Pep Guardiola vrea să-l transforme într-o piesă importantă pe Etihad Stadium.

Daily Mail anunță că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura lui Pogba. Cum în câteva săptămâni francezul va rămâne fără angajament, campionul mondial din 2018 poate ajunge gratis la echipa lui Pep Guardiola. Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, dar City are toate resursele să-i ofere un salariu mai mare. De semnătura lui Paul Pogba s-au mai interesat si PSG și Juventus.

105 milioane de euro a plătit Manchester United ca să-l aducă pe Paul Pogba de la Juventus, în 2016. De atunci, fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Diavolii” n-au mai cucerit vreun trofeu de cinci ani.

În 2012, Manchester United îl lăsa pe Paul Pogba să plece gratis, la Juventus. Ultimul star care s-a transferat de la Manchester United la Manchester City a fost Carlos Tevez, în 2009, pentru 29 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
  • Pep Guardiola a vorbit despre transferul lui Erling Haaland la Manchester City
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și