Închide meniul

Pep Guardiola l-a „înțepat” pe Jose Mourinho: „Cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 mai 2022, 19:52

Pep Guardiola l-a „înțepat pe Jose Mourinho: „Cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League

Pep Guardiola a trimis "săgeți" către Jose Mourinho

Pep Guardiola și Jose Mourinho, în timpul unui meci / Profimedia

  • Pep Guardiola l-a „înțepat” pe Jose Mourinho
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Pep Guardiola l-a „înțepat” pe Jose Mourinho, referitor la sumele astronomice cheltuite de cluburile din Europa. Managerul lui Manchester City l-a dat ca exemplu negativ pe tehnicianul de la AS Roma, supranumit „The Special One”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola nu s-a putut abține și a avut o remarcă ironică la adresa fostului său rival din campionatul Spaniei, Jose Mourinho, în prezent la AS Roma.

Pep Guardiola l-a „înțepat” pe Jose Mourinho: „AS Roma nici măcar nu joacă în Champions League”

Manchester City a ratat dramatic finala UEFA Champions League, în fața lui Real Madrid. Multe voci l-au criticat pe Guardiola pentru că n-a reușit să ducă echipa în ultimul act, în ciuda investițiilor colosale făcute în transferuri.

Reclamă

Guardiola s-a apărat la ultima conferință de presă și a arătat cu degetul către AS Roma, echipa pregătită de Mourinho. „The Special One” a lăudat la scenă deschisă Real Madrid, după ce „galacticii” au eliminat Manchester City.

„Real Madrid? Un club pe care mereu o să îl am în inimă! Marele Real, marele Carletto, ce meci a făcut cu City! Să vedem dacă putem câștiga finala”, a spus, joi seară, Jose Mourinho.

Reclamă

Replica lui Pep Guardiola n-a întârziat să apară:

„Mi-e foame de succese și înțeleg că oamenii de aici (n.r. – de la Manchester City) sunt obsedați de UEFA Champions League. În ziua în care o să o câștigăm, toți vor spune că am câștigat pentru că am cheltuit foarte mulți bani.

Așa cum acum mă critică pentru faptul că nu câștig trofeul Champions League, deși am investit foarte mult. Dar nu e vorba doar de bani, iar suporterii și mulți din acest fenomen nu înțeleg asta. Roma cheltuie foarte mulți bani și nici măcar nu joacă în Champions League.”, a spus Pep Guardiola, citat de Sky Sport Italia.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola nu a mai vorbit cu jucătorii săi după Real Madrid – Manchester City 3-1

Real Madrid era condusă cu 0-1 de Manchester City în minutul 89 și avea nevoie de două goluri pentru a împinge meciul în prelungiri. Fix asta s-a întâmplat. Rodrygo, de nicăieri, a făcut „dubla” în decurs de 90 de secunde. În prelungiri, Benzema a marcat golul decisiv din penalty.

„Nu am vorbit cu jucătorii deloc, niciun cuvânt nu poate ajuta. Este doar o chestiune de timp, trebuie să dormim cât mai bine și să ne gândim la următorul obiectiv. Am senzația că cei din Abu Dhabi care au cumpărat acest club și au investit în aceste facilități și jucători incredibili, ca multe alte cluburi din lume, au făcut asta nu doar pentru a câștiga Liga Campionilor.

Clubul nu mi-a cerut niciodată să câștig vreun titlu, mi-a cerut să joc cât mai bine, să concurez cu toate echipele din Anglia și din Europa. Este complet opusul a ceea ce cred oamenii. Poate că nu sunt suficient de bun pentru a ajuta echipa să câștige Champions League. Nimeni nu știe ce s-ar fi întâmplat cu alți jucători sau manageri”, a spus Pep Guardiola, la conferința de presă dinaintea următorului meci al lui Manchester City din Premier League, cu Newscastle.

Manchester City nu a câștigat vreodată trofeul UEFA Champions League, deși a investit miliarde de euro în transferurile de jucători. Cu Guardiola, cetățenii au fost cel mai aproape în 2021, când au pierdut finala, cu Chelsea.

Pe de altă parte, în Anglia, City se luptă să câștige al patrulea titlu în Premier League din ultimii cinci ani. În această perioadă, echipa lui Guardiola a câștigat o Cupă a Angliei, patru Cupe ale Ligii și două Supercupe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”